1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Resmen duyurdular! Ve Yusuf Yazıcı transferi bitti
Resmen duyurdular! Ve Yusuf Yazıcı transferi bitti

Resmen duyurdular! Ve Yusuf Yazıcı transferi bitti

Yusuf Yazıcı için transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Adı Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray ile de gündeme gelen milli oyuncu Yusuf Yazıcı'nın geleceğini duyurdular. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Lille'de başarılı bir sezon geçiren Yusuf Yazıcı, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde adı Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan Yusuf Yazıcı geleceği için kararını verdi.

YUSUF YAZICI, SÜPER LİG DEVLERİNİN GÜNDEMİNDE

Geçtiğimiz yaz bonservisini elinde bulunduran Lille' e geri dönen Yusuf Yazıcı, bu sezon adeta küllerinden doğdu ve performansıyla büyük beğeni topladı. Birçok Avrupa ekibin radarına giren milli oyuncunun adı geçtiğimiz günlerde Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündemine geldi.

TRANSFERİ RESMEN DUYURDULAR

Fransız basınında yer alan habere göre; Sezon sonunda Lille ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılacak olan Yusuf Yazıcı, kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı aldı. Türkiye'ye dönme gibi bir planı olmayan milli oyuncu, sezon sonu gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

Milli yıldız, geçtiğimiz haftalarda menajerlik şirketini değiştirerek Gol International şirketiyle sözleşme imzalamıştı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 19'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1670 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 10 gol ve 3 asistle skora etki etti.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.