1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen maç sonrası 2 ayrılığı birden açıkladı!
Rıdvan Dilmen maç sonrası 2 ayrılığı birden açıkladı!

Rıdvan Dilmen maç sonrası 2 ayrılığı birden açıkladı!

Rıdvan Dilmen Beşiktaş maçı sonrası Siyah-Beyazlılardaki 2 olası ayrılığı duyurdu. Saiss için ‘eldeki stoperlerin en iyisi' ifadelerini kullanan Rıdvan Dilmen, Faslı stoperin yanı sıra Rosier'nin de takımdan ayrılabileceğini belirtti. İşte detaylar…

A+A-

Erzurum Güncel- Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın Karagümrük ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü yorumcu, Siyah-Beyazlılardaki olası iki ayrılığa değindi. Söz konusu futbolcuların isimlerini de veren Rıdvan Dilmen, "Bu iki isimde sorunlar var gidip gitmeyeceğine yönelik" ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN BEŞİKTAŞ'TAKİ OLASI İKİ AYRILIĞI DUYURDU

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisinin bozulduğu Fatih Karagümrük maçı sonrası Valentin Rosier'i eleştirdi. Oyuncunun yürüyecek halinin olmadığını belirten ünlü yorumcu, Rosier'in Beşiktaş'tan ayrılabileceğini söyledi.

RIDVAN DİLMEN'DEN SAISS'A ÖVGÜ: TAKIMDAKİ EN İYİSİ

Rıdvan Dilmen Rosier'nin yanı sıra Romain Saiss'da da sorunlar olduğunu ve oyuncunun geleceğinin belirsiz olduğunu dile getirdi. Saiss için "Beşiktaş'ın elindeki en iyi stoper" ifadelerini kullanan Rıdvan Dilmen, iki oyuncuyla da vedalaşma olasılığının olduğunu söyledi.

"ABOUBAKAR HAZIR DEĞİL"

Aboubakar'ın fizik olarak hazır olmadığını kaydeden Rıdvan Dilmen, Hadziahmetovic'in de Beşiktaş'a faydalı olacağını belirtti. Ünlü yorumcu Cenk Tosun ve Mert Günok dışında tüm futbolcuların vasat olduğunu dile getirdi.

Karagümrük maçı sonrası Beşiktaş'ın şampiyonluk şansına değinen Rıdvan Dilmen, ihtimalin yeniden yüzde 10'lara düştüğünü belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.