1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen'in sözleri Beşiktaş ve Trabzonsporluları ayağa kaldırdı!
Rıdvan Dilmen'in sözleri Beşiktaş ve Trabzonsporluları ayağa kaldırdı!

Rıdvan Dilmen'in sözleri Beşiktaş ve Trabzonsporluları ayağa kaldırdı!

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray maçı sonrası yaptığı yorum Beşiktaş ve Trabzonsporluları çileden çıkardı.

A+A-

Erzurum Güncel- Ligin bitimine daha 16 maç varken Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş ve Trabzonspor'un şampiyonluk olasılığına dair kurduğu cümleler taraftarları kızdırdı. Sosyal medyada ünlü yorumcuya büyük tepki vardı.

Rıdvan Dilmen'in şampiyonluk yorumları yine olay oldu. Ünlü yorumcu, Galatasaray'ın 4-0 kazandığı maç sonrası Beşiktaş ve Trabzonspor'un şampiyonluk ihtimaline dair konuştu. Rıdvan Dilmen'in açıklamalarına Beşiktaş ve Trabzonsporlular ateş püskürdü.

RIDVAN DİLMEN: BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞA İNANMIYORDUR

 

Ligde 5 maçtır kazanan Beşiktaş harika bir ivme yakalayarak yeniden şampiyonluk yarışına dahil oldu. Siyah-Beyazlı camia son derece olumlu bir hava yakalarken Rıdvan Dilmen'in sözleri taraftarları çıldırttı. Galatasaray maçı sonrası Rıdvan Dilmen'in "Beşiktaşlı oyuncuların şampiyon olacaklarına inandıklarını düşünmüyorum" diyen ünlü yorumcuya Siyah-Beyazlılar tepki yağdırdı.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Beşiktaş maç eksiğiyle Galatasaray'ın 10 puan gerisinde bulunurken Rıdvan Dilmen'in bu sözleri şaşkınlık yarattı. Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada Rıdvan Dilmen hakkında binlerce paylaşım yaptı.

RIDVAN DİLMEN: TRABZONSPOR İÇİN ŞAMPİYONLUK YARIŞI BİTTİ

Rıdvan Dilmen'in sözleri Beşiktaş'la da sınırlı kalmadı. Ünlü yorumcu Trabzonspor'un şampiyonluk şansına dair de çarpıcı ifadeler kullandı. Rıdvan Dilmen, Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Bordo-Mavililerin şampiyonluk şansının kalmadığını öne sürdü.

Rıdvan Dilmen'in "Trabzonspor için artık şampiyonluk yarışı bitti" sözleri bazı taraftarları kızdırdı. Ligin bitimine daha 16 maç varken Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş ve Trabzonspor'un şampiyonluk şansına dair ettiği bu keskin sözler şaşkınlıkla karşılandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.