1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ronaldo'ya özel madde
Ronaldo'ya özel madde

Ronaldo'ya özel madde

İspanyol Marca gazetesi, Suudi Arabistan takımına transfer olan Ronaldo'nun sözleşmesine özel bir madde koydurduğunu yazdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor tarihine geçecek bir anlaşmayla Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer olan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinde çok özel bir madde yer aldığı ortaya çıktı. İspanyol Marca gazetesinde yer alan habere göre; Portekizli yıldız yeniden İngiltere Premier Lig'e geri dönebilir. Al-Nassr, Ronaldo'ya inanılmaz bir yetki verdi.
Habere göre; 37 yaşındaki futbolcunun Al Nassr ile yaptığı kontratta Newcastle United detayı dikkat çekti. Bu maddeye göre; Newcastle United'ın Şampiyonlar Ligi vizesi alması halinde Ronaldo, gelecek yıl İngiliz ekibine kiralık olarak transfer olabilecek.
Yıldızın, Dünya Kupası'nda yaşadığı hayal kırıklığı sonrası kariyerinin son döneminde son kez Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele etmek istediği bu nedenle sözleşmesine bu özel maddeyi koydurduğu ifade edildi.
Premier Lig'de bu sezon başarılı bir grafik çizen Newcastle United, şu anda ligde Arsenal ve Manchester City'nin ardından 3. sırada yer alıyor.
Newcastle United ve Al-Nassr'ın sahiplerinin aynı olması da bu transferin gerçekleşmesinde önemli rol oynayacak. İki kulüp de Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu tarafından yönetiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.