
Rüfat için Erzurumspor FK yarışta!
Azerbaycan’da çıkan haberlere göre Erzurumspor FK, Sabail’in 24 yaşındaki orta sahası Rüfat Abdullazade’yi transfer listesine aldı. Keçiörengücü ve Boluspor’un da oyuncuyla ilgilendiği söyleniyor.
Gazete Güncel- Azerbaycan basınında yer alan iddialara göre, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, Sabail forması giyen genç orta saha oyuncusu Rüfat Abdullazade’yi kadrosuna katmak istiyor. Aynı oyuncuyla Keçiörengücü ve Boluspor’un da ilgilendiği ifade edildi.
24 yaşındaki Rüfat Abdullazade, son iki sezonda Azerbaycan Premyer Liga ekiplerinden Sabail’de gösterdiği performansla dikkat çekti. Lig ve kupa toplamında 75 maça çıkan genç oyuncu, 15 gol atarken 14 de asist yaptı. Bu süreçte 9 sarı kart gören Abdullazade, hem hücumda hem savunmada etkili bir performans sergiledi.
Ayrıca Azerbaycan U17, U19 ve U21 milli takımlarında da görev alan Rüfat Abdullazade, bu kategorilerde toplam 16 kez milli formayı giydi ve 2 kez gol sevinci yaşadı. Oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Azerbaycan ekibi Sebail geçtiğimiz sezon Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapmıştı.
Ali Kaya
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.