1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Rusya'dan flaş açıklama: Batılılar topyekün savaş ilan etti
Rusya'dan flaş açıklama: Batılılar topyekün savaş ilan etti

Rusya'dan flaş açıklama: Batılılar topyekün savaş ilan etti

Ukrayna işgalinde bir ayı geride bırakan Rusya'dan endişe yaratan savaş açıklaması geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, yaptığı açıklamada, "Batılılar, Rusya’ya karşı topyekün, hibrit bir savaş ilan etti" diye konuştu.

A+A-

Erzurum Güncel-  Rusya'dan NATO zirvesinde alınan karar sonrası çok sert bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Batı'nın Rusya'ya karşı topyekün, hibrit bir savaş başlattığı belirtildi.

NATO ZİRVESİNDE 'ASKER YERLEŞTİRME' KARARI

Rusya’nın Ukrayna’ya işgal operasyonu sonrasında ortaya çıkan son durumun görüşüldüğü NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi'nden NATO'nun doğu kanadına 40 bin asker yerleştirmesi kararı çıktı.

 

2022 Yılının En Şanslı Burçları Belli Oldu!Astralzen

  

by Taboola 

Zirve sonrası açıklamalarda bulunan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, “Yüksek teyakuz durmunda ekipman ve tedarikle olacağız. Daha fazla uçağımız olacak havada. Taşıyıcı savaş ürünlerimiz olacak ve muharip birimlerimiz de daimi olarak varlığınız sürdürecek. Toplu bir savunma ve eşgüdüm içerisinde olacağız” diye konuştu. Genel Sekreter, Ukrayna'ya daha fazla destek vereceklerini belirtti.

A1

RUSYA'DAN İLK TEPKİ

NATO Zirvesi sonrası Rusya'dan ilk açıklama Dışişleri Bakanı Lavrov'dan geldi. Lavrov, "(Batılılar) Rusya’ya karşı topyekün, hibrit bir savaş ilan etti" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.