1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Erzurumspor
Şampiyon Erzurumspor

Şampiyon Erzurumspor

Erzurumspor U19 Futbol Takımı, Bölgesel Gelişim Ligi 5. Grup’ta Şampiyon Oldu. Teknik Patron Alpaslan Topcu’nun talebeleri, Türkiye Şampiyonasına 5. Grup şampiyonu olarak katılacak.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor U-19 Yaş Takımı, Bölgesel Gelişim Ligi 5. Grupta şampiyon olarak Türkiye finallerine birinci olarak katılma hakkı kazandı.  Alt yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları gözetiminde Teknik Patron Alpaslan Topcu, yardımcısı Okan Kadir Karadağ ve kaleci Antrenörü Erkan Adin nezaretindeki Erzurumspor U19 yaş takımı, Fatsaspor’u 3-2 mağlup ederek 5. Grupta şampiyonluğunu resmen ilan etti. Bu sezon ligde oynadıkları başarı futbol  ve aldığı fantastik skorlarla  taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Alpaslan Topcu’nun talebeleri, Türkiye finallerine birinci olarak katılma hakkı kazandı.  

Rekorları alt üst etti

Mavi-beyazlılar,  Bölgesel Gelişim Ligi 5.Grupta bu sezon oynadığı 24 maçta, 143 gol atarak tüm liglerde en fazla gol atan takım olarak da tarihe geçti.

Erzurumspor  U-19 Yaş takımı,  kalesinde 22 gol gördü.  Grubunda +121 averajla genç Dadaşlar, kırılması zor bir rekora imza attı.

Bölgesel Gelişim U19 ligi 5. Grupta şampiyon olarak Play-Off biletini kapan Alpaslan Topcu’nun talebeleri, diğer grupların ikinci ve üçüncü olan takımlarıyla eşleşme şansına sahip oldu.

Genç Dadaşlar Antalya yolcusu

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Türkiye Şampiyonası  Play-Off karşılaşmalarının 18 Nisan 2024 tarihinde Antalya’da başlayacağının altını çizerek,  “Şampiyon olan Erzurumspor U19 Yaş takımına, verilen emek ve altyapının değeri noktasında  desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta onursal başkan Mehmet Sekmen olmak üzere her türlü fedakarlığı yapan kulüp başkanımız  Ahmet Dal ve yönetimine Teknik ekibin oluşumunda emeği olan Yasin Deniz'e, Alt yapı  Teknik koordinatörü  Sefa Yunusoğulları'na , çok büyük emekler sarf edip gecesini gündüze katan hocalarımız Alpaslan Topçu, Okan Kadir Karadağ ve Erkan Adin'e   teşekkür ediyoruz. Buradan üst takıma gelecek sporcuların Erzurum sporumuzun geleceği olduğunu hissetmekten de keyif alıyor ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyoruz” dedi.

Onursal Başkan Sekmen ile Kulüp Başkanı Dal tebrik etti

Bu sezon rakorları alt üst ederek grubunda şampiyon olan Erzurumspor U19 Yaş Takımının şampiyonluğunu Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ahmet Dal da tebrik etti. Sekmen ve Dal, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda alt yapı teknik kurmayları ile büyük bir başarıya sahip olan futbolcuları tebrik etti. Erzurumspor Kulübü de sosyal medyadan U19 takımının şampiyonluğunu kutladı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.