1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Olmaya Geldim!
Şampiyon Olmaya Geldim!

Şampiyon Olmaya Geldim!

Samsun’da kaçırdığı şampiyonluk özlemini Dadaşlar diyarında dindirmek isteyen orta saha oyuncusu Gökhan Alsan, “Buraya şampiyon olmaya geldim” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligde zirve mücadelesi veren BB Erzurumspor’da yarın oynanacak olan Beypiliç Boluspor maçında Gökhan Alsan’a büyük iş düşecek.

Geçtiğimiz sezon Yılport Samsunspor formasıyla kaçırdığı şampiyonluğu Erzurumspor formasıyla yaşayacağına inanan başarılı futbolcu, “Buraya şampiyon olmaya geldim. Bunu takım olarak başaracağız” dedi.

Geçtiğimiz sezon Samsunspor formasıyla kaçırdığı Süper Lig şansını bu sezon Dadaşların forması altında Süper Lige çıkma coşkusu yaşamak isteyen Gökhan Alsan, takımda aidiyet duygusunu da en fazla yaşayan isimler arasında yer alıyor.

Taraftarların ‘atom karınca’ dediği deneyimli futbolcu, BB Erzurumspor formasıyla ligde ve ZTK’da toplam 12 maça çıktı. Takıma 1 gol 3 asistlik katkı sağlayan Gökhan Alsan, saha Erzurumspor adına 935 dakika ile en çok kalan dördüncü futbolcu oldu.

1461 Trabzon, Trabzonspor, Karabükspor, Şanlıurfaspor, Gaziantep FK ve Samsunspor gibi bir çok kulübün formasını terleten 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında geldiği Erzurum’da takımın değişmez oyuncuları arasında yer aldı.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.