1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şanssızlık değil beceriksizlik
Şanssızlık değil beceriksizlik

Şanssızlık değil beceriksizlik

Mesut Bakkal'ın forma adaleti tartışılıyor! Ayakta duracak mecali olmayan Gomes, her maç 11'de başlıyor...

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Mesut hocanın tartışılan kadro tercihi ve Gomes ısrarının yanında krokak futbolu ile, tarihinin en kötü maçlarından birini oynayan Galatasara'a mağlup oldu. Süper Lig'in 27. haftasında İstanbul deplasmanında lig lideri Galatasaray'a konuk olan BB Erzurumspor, ilk yarıda korkak oyunla yenilen iki gol ve ikinci yarıdaki becerikszilik sonrası sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, galibiyet serisini 8 maça çıkardı ve 57 puanla liderliğini sürdürdü. 

YENİDEN KÜME DÜŞME POTASINA GİRDİK

Üst üste 2. maçını kaybeden Dadaşlar ise 25 puanla 18. sırada yer aldı ve yeniden küme düşme potasına geriledi. Hatayspor maçının ardından Galatasaray'a da kaybeden Erzurumspor ise 25 puanla ateş hattında kaldı. İkinci yarıda rakibine karşı atak futbol sergilemeye çalışan mavi beyazlı ekip, Aatıf ve Gomes ile bulduğu pozisyonlardan sonuç alamazken, özellikle Aatıf'ın gol yollarındaki egoist ve bencil tavrı takım arkadaşlarını çileden çıkardı. 

 

 

MESUT BAKKAL'IN FORMA ADALETİ TARTIŞILIYOR!

Beceriksizlikte rekor kıran BB Erzurumsporlu futbolcular, yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. 90 dakika sonundan ev sahibi takım Galatasaray, sahadan 2 - 0 galip ayrılmasını bildi. Taraftarlar maç sonu sosyal medyada teknik direktör Mesut Bakal'a büyük tepki gösterdi. Gomes'te ısrar ederek takımın her maç sahaya 1 kişi eksik çıkmasına neden olan, kadrodaki bazı futbolcuların performansı kötü olmasına rağmen eski talebesi olduğu için forma şansı vererek forma adaletsizliğine neden olmakla eleştirilen Mesut Bakkal, Emrah Başsan'a da formda olmasına rağmen forma şansı vermeyerek haksızlık yapmakla eleştirliyor. 

radarhaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.