1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şartlar uygun olursa...
Şartlar uygun olursa...

Şartlar uygun olursa...

BB Erzurumspor, eski ön liberosu Jasmin Scuk'u kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Erzurum GünceTFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadroya yeni takviyeler yapmak için mesai harcayan Mavi-beyazlılar, eski gözağrısı Jasmin Scuk’u gündemine aldı.

 

Süper Lig ekiplerinden Altay’ın ‘Kendine kulüp bul’ dediği Bosna Hersek asıllı oyuncunun da Erzurumspor’a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Mavi-beyazlı kulübün Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, “Evet Yasmin Scuk da gündemimizde olan bir oyuncu şartlar uygun olursa kendisi ile anlaşacağız” dedi.

 

Hem Erzurum’da hem İzmir’de şampiyonluk yaşadı

 

BB Erzurumspor formasıyla 2019-2020 sezonunda TFF 1. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Boşnak ön libero, bir kez daha Erzurum’da şampiyonluk sevinci yaşamak için gemileri yaktı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, yuvaya dönmeye oldukça sıcak bakıyor.

 

Golcü ön libero

 

Geçtiğimiz sezon Altay formasıyla Süper Lige çıkma coşkusu yaşayan Jasmin Scuk, Siyah-beyazlı forma ile toplam 29 maça çıktı. 25 müsabakada ilk onbirde oynadı ve1 gol attı. Boşnak oyuncu, Erzurumspor forması ile 2019-2020 sezonunda 32 müsabakaya çıkarken, Dadaşlara 4 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu ön libero mevkiinin dışında zaman zaman Erzurumspor’da stoper de oynadı. Nurullah PALA/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.