1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şebin yönetimine mali ibra
Şebin yönetimine mali ibra

Şebin yönetimine mali ibra

Türkiye Curling Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Erzurumlu olan Kenan Şebin yönetimi mali kongrede ibra edildi.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Curling Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara Hilton Garden Inn Otel de yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Mali Genel Kurulda Divan Başkanlığına Ahmana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik seçildi. Zonguldak GSİM Müdürü Hakan   Yüksel ile Bartın GSİM Müdürü Halil Akkaş divan üyeliği yaptı.

Türkiye Curling Federasyonu Başkanvekili Ahmet Çelebi, Olağan Mali genel kurulda açılış konuşmasını yaparak, gündem maddeleri hakkında bilgi verdi.

Çelebi'nin yönetim ve denetim raporlarını okunmasından sonra,

GSİM Eğitim Şube Müdürü Güngör Şenses ise denetleme raporları delegelerle paylaştı.

Gündem maddeleri tek tek oylandı ve  Türkiye Curling Federasyonu mali yönden ibra edildi.

Curling de dünya ile yarışıyoruz

Türkiye  Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin, yönetimine mali kongrede güven oyu veren Delegelere teşekkür etti.

Şebin, "2011 Yılından önce Türkiye de Curling sporu bilinmiyordu  2011 yılında Curlingle tanışan ülkemizde, devletimizin destekleri ve katkılarıyla kısa sürede Curlingi dünya ve Avrupa Kulüpleri ile yarışır hale getirdik. Kadınlarda dünyanın en iyi on ülkesi arasında yer alıyoruz. Federasyonu ayakta tutan kulüplerdir. Bizde bu nedenle kulüplerimiz ile birlikte büyük bir aileyiz. 2024 yılına 3 milyon gelir fazlasıyla başlıyoruz. Bize destek veren ve güvenen tüm delegelere teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada Türkiye Curling Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurula Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Şimşek, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, ERGÜRDER Başkanı Doç. Dr. İzzet Uçan, Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi DT.  Erol Tuşik, Türkiye Geleneksel Atlı Sporlar Federasyonu Asbaşkanı Doç. Sertaç Erciş, Prof. Dr. Tuğrulhan Şam, Eski Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, Prof. Dr. Mehmet Cenk Turgut,  Doç. Dr. Çağatay Engin, ile Curling Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Murat Akın, Erdal Karahan, Zeyit Palabıyık, Taner Şancı, Yusuf Sadri Kishalı, Abdulhadi Çintimar, Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, AK Parti Aziziye Belediyesi Meclis Üyesi Zafer  Ala, Bakan Danışmanı Mustafa Yeşilyurt, Basın Mensupları  ile kulüp yöneticileri ve delegeler katıldı.

Bu arada Prof. Dr. Mustafa Yaşar Şahin tarafından Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof.Dr Kenan Şebin'e eski zamanlarda yapılan Curling temalı fotoğraf  hediye edildi.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.