1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Seçim ve Tuğrul Türkeş açıklaması
Seçim ve Tuğrul Türkeş açıklaması

Seçim ve Tuğrul Türkeş açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, erken seçim ve Tuğrul Türkeş hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, yeni kabine ile ilgili 'Geçici bir hükümettir, aldığı kararlarda geçicidir' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimleri için adaylık başvurusunu yaptı. Bahçeli, başvurunun ardından gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu liderliğinde kurulan geçici seçim hükümetinde yer alan Tuğrul Türkeş hakkında sorulan bir soru üzerine Bahçeli, "Bu soruyu yok farz ediyorum. Böyle sorulara da gerek yok artık. Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uğurlu olsun... Hadi bakalım" dedi.

devlet-bahçeliden-flaş-seçim-ve-tuğrul-türkeş-açiklamasi.jpg

"7 EYLüL'DE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Bugün MHP başvurularını almaya başladıklarını belirten Bahçeli, "Geriye kalan 59 günümüz var. Arkadaşlarımız seçim faaliyetlerini güncellemek adına faaliyetlerini sürdürüyorlar. 7 Eylül Pazartesi her şey belli olacak." dedi.

"KARARLAR GEçİCİDİR"

Bahçeli, bugün yapılacak ilk seçim hükümeti toplantısı içinde "Bu geçici bir hükümettir, kabinesindeki kararlarda geçici olacaktır" dedi.

"TEDİRGİNLİK YARATACAK DAVRANIŞLAR"

Koza İpek Medya Grubu'na yapılan operasyonla ilgili konuşan Bahçeli, "Basın üzerinde çok büyük baskılar olduğu gibi sermaye grupları üzerinde de büyük tedirginlik yaratacak davranışlar sergilenmektedir. Bunlardan bir kötü örnek bugün gerçekleşmiş oluyor. Bunu tasvip etmem mümkün değil. Bu gidişatın sonu da hayırlı olmayacaktır" dedi.İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.