1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Seçimler ertelenecek mi?
Seçimler ertelenecek mi?

Seçimler ertelenecek mi?

AK Parti Sözcüsü Çelik, Bülent Arınç'ın "seçimler ertelensin" açıklamasına yanıt verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Partisinin MYK toplantısının ardından konuşan Çelik, "Dün yaptığım açıklamada da söyledim, canları kurtarmaya, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Sayın Arınç'ın açıklamaları kendi açıklamalarıdır, partimizi bağlamamaktadır." diye konuştu.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Sözcü Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Depremin meydana geldiği andan itibaren devlet o günden bugüne üstün bir gayret sarf ediyor. Şimdiye kadar 3 binden fazla artçı deprem gerçekleşti. İkinci depremin olduğu sırada biz Adana'ydık. Yoğun bir şekilde hissettik ki merkez üssünün ne kadar kuvvetli olduğunu gösteren bir şey.

35 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Sadece Türkiye'deki kurumların değerlendirmesi değil dünyadaki önemli kurumların değerlendirmesi bölgede son 100 yılda yaşanan en büyük doğal afetle karşı karşıyayız.

SEÇİM ERTELEME TARTIŞMASI

Dün yaptığım açıklamada da söyledim, canları kurtarmaya, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Sayın Arınç'ın açıklamaları kendi açıklamalarıdır, partimizi bağlamamaktadır. Sayın Kılıçdaroğlu ise neredeyse bütün bu acıları siyasi motivasyon için kullanmaktadır."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.