1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Seçmenin oy verme tercihi değişti
Seçmenin oy verme tercihi değişti

Seçmenin oy verme tercihi değişti

Gezici Araştırma Şirketi Genel Müdür Murat Gezici'den seçime bir gün kala seçmenin oy tercihleri ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Gezici Araştırma Şirketi Genel Müdürü Murat Gezici seçime kısa süre kala, yaptığı araştırmalardan çıkan sonuçta vatandaşın oy verme tercihlerinde meydana gelen değişimi açıkladı.



Murat Gezici 'Toplumun beklentisini ve temel ihtiyacını iyi bilmek gerek sonra özel olarak şuna bakılmalı oy almak istediğiniz karşı partinin seçmenin ihtiyaç ve talepleri bilinmeden ve iktidarın yaptıklarını yok sayarak veya görmezden gelerek bir sonuç alınması mümkün değil ve de bir seçim çalışması yürütülmemeli' dedi.



KUTUPLAŞMA BAŞLADI

Murat Gezici 'Türkiye genelinde bir kutuplaşma var olduğunu görünüyor, Tüm parti seçmenlerin düşüncesi ortak kendilerinin dışlandığı söyleyerek 'Seçmen kendisine yakın hissettikleri partide kalmaya devam edecek' dedi.



YOLSUZLUK NİçİN TERCİH SEBEBİ OLMADI?

Gezici son olarak 'Vatandaş her iki tarafın seçmeni dışlandığını düşünenlerin öbür tarafa geçmeleri halinde ayrımcılığın biteceğine dair herhangi bir işaret görmüyor buda kutuplaştırmanın sürdürülebilir halde devam etmesini sağlıyor. Aynı zamanda siyasi parti seçeneği fazla bulamıyor vatandaş aradığını bulamadığından aynı partilerde kalmaya devam etmektedir. Yolsuzluk iddiaları için vatandaş kabul etmesine rağmen oy vermelerinde bir kriter olmuyor' dedi.

Vatan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.