1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sedat Peker'den kırmızı bülten çıkışı
Sedat Peker'den kırmızı bülten çıkışı

Sedat Peker'den kırmızı bülten çıkışı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, hükümet yetkililerinin son dönemde Birleşik Arap Emirlikleri yetkileriyle yaptığı görüşmeleri sosyal medya üzerinden değerlendirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Peker, BAE’de kendisinin oturumun olduğunu belirterek, uluslararası hukuka göre hiçbir ülkenin kendisini bu ülkeden alamayacağını ifade etti. 

Sedat Peker, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“1-Birleşik Arap Emirlikleri’nde oturumum var, hakkımda çıkarılmış herhangi bir kırmızı bülten kararı yok, uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden hiçbir ülke alamaz. “15 Temmuz’u Birleşik Arap Emirlikleri finanse etti insanlarımız onların yüzünden şehit oldu,…

2-… Sedat Peker de Birleşik Arap Emirlikleri’ne gittiği için haindir.” diyen gazeteciler ve siyasetçiler, bu sözlerinizden dolayı benden özür dilemezseniz sizin kahpe, namussuz, şerefsiz olduğunuzu tüm dünyaya haykırmaktan geri durmayacağım.

3-Değil beni alacağınızı, şeyimden tavana asacağınızı bilsem de sözünden dönen namerttir. Şükürler olsun ben Meryem Ana’nın kursağında büyüdüm. Bazı namusu maaşı kadar olan gazeteciler ve siyasetçiler gibi kahpe kursağında büyümedim çok şükür. Ben hayatımın hiçbir döneminde…

4-…cezaevine düşmemek için dua etmedim, ancak birçok geceler beni insanoğlunun eline düşürmemesi için Yüce ALLAH’ıma dualar ettim. Beni cezaevine yollamak, öldürmek belki mümkündür ama beni KÜÇÜLTMEK asla mümkün değildir !”

 

İADESİNİN KONUŞULDUĞU İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Sheikh Tahnoun bin Zayed al-Nahyan ile ekonomik işbirliğine yönelik bir toplantıda görüşmüştü. İddiaya göre BAE'de bulunan Peker için de iadesi konuşulduğu iddia edilmişti.

Kaynak: Sedat Peker'den kırmızı bülten çıkışı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.