1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sekmen, Erzurumspor yönetimini tebrik etti
Sekmen, Erzurumspor yönetimini tebrik etti

Sekmen, Erzurumspor yönetimini tebrik etti

Aynı zamanda Erzurumspor Onursal Başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mavi-beyazlı kulüpte güven tazeleyen Ahmet Dal ve yönetimini tebrik etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un 14 Aralıkta yaptığı ertelenen genel kurulunda güven tazeleyen Ahmet Dal ve yönetim kurulunu kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tebriklerini iletti.

Ahmet Dal ve yönetimine “Hayırlı olsun” dileklerini ileterek başarılar dilen Sekmen, her zaman olduğu gibi yine kulübe destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Aynı zamanda Erzurumspor Onursal Başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Dal ve yönetiminin başarılı olacağına inandığını belirterek,  “Erzurumspor Kulüp Başkanımız Ahmet Dal kardeşim ve yönetim ekibi ile belediyemizde bir araya geldik. Şehrimizin temsilcisi gözbebeğimiz Erzurumspor’umuzu konuştuk. Şehrimizin asil ruhunu, birlik ve beraberlik inancımızla nice başarılarla taçlandıracağız. Dün olduğu gibi her daim Mavi Beyazlı camiamızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.