1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sekmen, Mavi beyazlıların yüzünü güldürdü
Sekmen, Mavi beyazlıların yüzünü güldürdü

Sekmen, Mavi beyazlıların yüzünü güldürdü

Erzurumspor çatısı altında 4 kupa 2 Süper Lig gören Onursal Başkan Mehmet Sekmen, bir kez daha Mavi-beyazlıların yüzünü güldürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor çatısı altında 4 kupa 2 Süper Lig gören Onursal Başkan Mehmet Sekmen, bir kez daha Mavi-beyazlıların yüzünü güldürdü.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Onursal Başkan Mehmet Sekmen, Sakarya deplasmanı öncesinde kulübü ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral aşıladı. Kulübün en büyük destekçisi olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i karşılarında gören Mavi-beyazlıların yüzü güldü.

Yine birlikte başaracağız

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu tarafından karşılanan Başkan Sekmen, mavi-beyazlı takımın destekçisi olmaya devam edeceklerini belirterek, “Şehrimizin göz bebeği, Erzurumspor’umuzun futbolcularıyla bugün kulüp binasında bir araya geldik. Bugüne kadar göstermiş oldukları mücadele ve özveri için futbolcu kardeşlerimize, Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu ve ekibine, Kulüp Başkanımız Ahmet Dal ve yönetimine teşekkür ettik, kalan maçlarda başarılar diledik. Daha önce bir çok başarıyı hep birlikte elde ettik. Bu kadro ve bu teknik heyet ile de çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da kulübün yanındayız

Takım kaptanları Mustafa Yumlu, Eren Tozlu, Orhan Ovacıklı, Mustafa Akbaş ve diğer oyuncularla şakalaşan ve espriler yapan Onursal Başkan Mehmet Sekmen,  “Dün olduğu gibi bugün de yarın da Erzurumspor’umuzun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sekmen, Sakarya deplasmanı öncesine teknik heyet ve futbolculara başarı diledikten sonra moralli bir şekilde kulüp binasından ayrıldı.Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.