1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdar Dursun hayırlı uğurlu olsun
Serdar Dursun hayırlı uğurlu olsun

Serdar Dursun hayırlı uğurlu olsun

Serdar Dursun için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan tecrübeli golcü Serdar Dursun için Süper Lig ekibi harekete geçti. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılığı gündemde olan Serdar Dursun için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, Serdar Dursun için harekete geçti.

SERDAR DURSUN, FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Sezon başında Fatih Karagümrük'ten kiralık olarak Fenerbahçe'ye dönen Serdar Dursun için sezon sonu yolun sonu gözüktü. Sarı-lacivertlilerin sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Fatih Karagümrük'e dönmesi beklenen tecrübeli oyuncu için herhangi bir hamlede bulunması beklenmiyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Trendyol 1. Lig'de şampiyon olan ve gelecek sezon Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, bonservisi Fatih Karagümrük'te olan Serdar Dursun için harekete geçti. 32 yaşındaki golcü ile görüşmelere başlayan eflatun-sarılılar, bu transferi sezon sonu bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Serdar Dursun, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 10 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hiçbirinde ilk 11'de yer almadı. Bu karşılaşmalarda toplam 197 dakika sahada kalan 32 yaşındaki golcü, 2 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.