1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sevda Noyan için 6 yıla kadar hapis istemi
Sevda Noyan için 6 yıla kadar hapis istemi

Sevda Noyan için 6 yıla kadar hapis istemi

Katıldığı televizyon programında yaptığı konuşmada kullandığı sözler nedeniyle hakkında soruşturma yürütülen Sevda Noyan'ın 6 yıla kadar hapsi istendi.

A+A-

Erzurum Güncel- Katıldığı bir televizyon programında ölüm listeleri açıklayarak büyük tepki çeken Sevda Noyan'la ilgili, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Sevda Noyan hakkında savcılık"Halk arasında korku ve panik yaratmak aracıyla tehdit" suçundan iddianame düzenledi.

Noyan’ın  6 yıla kadar hapsi istendi.

Sevda Noyan, komşularını ölümle tehdit etti- İZLE

NE OLMUŞTU?

Sevda Noyan katıldığı bir televizyon programında, "15 Temmuz’da istediklerini yapamadıklarını belirterek “Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak… Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır” demişti.

NOYAN AİLESİ DE BİR AÇIKLAMA YAYINLAMIŞTI

Sevda Noyan'la ilgili olarak Noyan ailesinden de bir açıklama gelmişti.

Noyan ailesi adına Selma Türkis Noyan, Tevfik Emre Noyan, Davut Halit Eren Noyan, Murat Noyan, Eser Noyan ve Güliz Noyan tarafından yapılan, sosyal medyada Eser Noyan tarafından yayınlanan açıklamada Sevda Noyan'ın katıldığı televizyon programında dile getirdiği düşüncelerinin Noyan ailesinin düşüncelerini yansıtmadığı belirtilerek, "Noyan ailesi olarak bu şahısa aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hakaret davası açarak hukuki süreci başlatacağız" ifadeleri kullanılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.