1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Sinan Ateş cinayetinde oyuncu sevgili skandalı!
Sinan Ateş cinayetinde oyuncu sevgili skandalı!

Sinan Ateş cinayetinde oyuncu sevgili skandalı!

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasında azmettirici konumdaki Doğukan Çep’in, oyuncu eski sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı.

A+A-

Gazete Güncel- Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Tetikçi Eray Özyağcı başta olmak üzere, motosiklet sürücüsü Vedat Balkaya, gözcü Suat Kurt ve tetikçiyi taşıyan özel harekat polisleri Aşkın Mert Gelenbey ve Murat Can Çolak’ı koordine eden Doğukan Çep, cinayetten bir hafta sonra İstanbul Beykoz’daki lüks bir otelde yakalandı.

5 Ocak 2023 tarihinde Çep’in yakalanmasından birkaç saat sonra, Kadıköy Göztepe’de de bir operasyon düzenlendi.

whatsapp-image-2024-05-24-at-01-38-19-1.webp

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, bu operasyon sırasında oyuncu Damla Yüce’nin Göztepe’deki evinde arama yapıldı ve kendisi sorgulanmak üzere Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yüce, soruşturma savcısı Ayhan Ay’ın talimatıyla gözaltına alındı ve ifadesinde Çep ile nasıl tanıştığını anlattı.

damla-yuuuu.jpg

"TIR ŞOFÖRLÜĞÜ YAPIYORUM"

35 yaşındaki Damla Yüce, Çep ile 2020 yılında Bodrum’da tanıştığını ve ilişkilerinin 1.5 yıl sürdüğünü belirtti. Yüce, Çep’in kendisini Sedat Yaman olarak tanıttığını ve babasına ait TIR’larda şoförlük yaptığını söyledi. Yüce, Çep’in uyuşturucu bağımlılığını ve gerçek kimliğini öğrenince ilişkisini bitirme kararı aldığını ancak arkadaş olarak görüşmeye devam ettiklerini belirtti.

damla-ifade-2.webp

ZİYARETE GİTTİ

Yüce, Sinan Ateş cinayetinden 20 gün kadar önce, 11 Aralık 2022’de, bir hastanede tedavi gördüğünü ve bu süreçte sosyal medyada bir paylaşım yaptığını aktardı. Paylaşım üzerine Doğukan Çep’in kendisini WhatsApp üzerinden aradığını ve hasta ziyareti için yanına geldiğini ifade etti.

Yüce, ifadesine şöyle devam etti: "Hastanede tedavi altında olduğum için, köpeğimin suyunu ve yemeğini vermesi için evimin anahtarını Doğukan’a verdim."

damla-ifade-2-001.webp

Hastaneden taburcu olduktan sonra Çep’in kendisini farklı telefon numaralarından aradığını belirten Yüce, bu aramalardan birinde özel hayatına ilişkin hakaretlere maruz kaldığını söyledi. Yüce, Sinan Ateş cinayetinden sonra Çep ile hiçbir telefon veya yüz yüze görüşmesinin olmadığını ve bu kişinin kaçmasına yardım etmediğini ifade etti.

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum