1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sinan Ateş'in ailesinden açıklama
Sinan Ateş'in ailesinden açıklama

Sinan Ateş'in ailesinden açıklama

30 Aralık 2022'de Ankara Çankaya'da iki kişinin silahlı saldırısı sonrası yaşamını yitiren Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Twitter'dan yeni bir açıklama yayımladı. Paylaşımda "Devletin dini adalettir" denildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 günü Ankara Çankaya’da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturma kapsamında MHP'de çeşitli kademelerde bulunan isimlerin de aralarında olduğu 21 kişi tutuklandı.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, bugün Ateş ailesi adına Twitter'dan yeni bir açıklama yayımladı. Paylaşımda, "İnsanlık dışı suikastin aydınlatılması hususunda devletimize olan güvenimizi yeniden vurgulamak istiyoruz" denildi.

Açıklama şöyle devam etti:

"Vicdanları yaralayan bu alçak suikastin ucu kime dokunursa dokunsun aydınlatılması için, siyasi partilerin haklı davamızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sesimiz olmaya devam etmesini arzu etmekle birlikte davanın sağlıklı ilerleyebilmesi adına aile olarak siyasetin içinde yer almak yerine siyaseti siyasetçilere bırakmak gerektiği hususunda bir karar almış bulunuyoruz.

Şehit eşim her ne kadar aktif olarak siyasetin içinde değildiyse de gerçekler belgeleriyle ve tüm yönleriyle açığa çıktığında görüleceği üzere siyaset, bu alçak suikastten pek uzak değildir.

Bu insanlık dışı suikastin siyasi sahada da takip edilmesini, seçilecek her milletvekilinin ve tüm siyasetçilerin namusuna emanet etmeyi tercih ediyoruz.

Ateş ailesi olarak beklentimiz; ateşin yalnızca düştüğü yeri yakmakla kalmaması, herkesin bu ateşi yüreğinde hissetmesi, Türk milletinin evladı olan Sinan Ateş'in davasına bütün bir milletin sahip çıkmasıdır. Bu vesileyle ilk günden veri gerek sosyal hayatın içerisinde gerekse sosyal medyada yanımızda olduğunu hissettiren herkese tekrar teşekkür ediyoruz. Dua ile...

 

Ateş Ailesi Adına,

Eşi Ayşe Ateş"

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.