1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Sınır ötesinde terör yuvaları bir bir imha ediliyor!
Sınır ötesinde terör yuvaları bir bir imha ediliyor!

Sınır ötesinde terör yuvaları bir bir imha ediliyor!

Sınır ötesinde terör yuvaları bir bir imha ediliyor! MİT ve TSK'dan peş peşe hava harekatları: Hain saldırılar karşılıksız kalmadı

A+A-

Erzurum Güncel- Pazar günü İçişleri Bakanlığı'na yönelik terör saldırısının ardından hem MİT hem TSK'nın geniş çaplı operasyonlarıyla sınır ötesinde hareketlilik yaşanıyor. Bölücü terör örgütünün kullandığı silah ve mühimmat depoları, saldırı ve sabotaj birimleri, petrol kuyusu ve depolama tesisi ile içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu noktalar hedef alındı. Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonların görüntüleri de paylaşıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Hava harekatlarıyla bölücü terör örgütü tarafından kullanılan petrol kuyusu ve depolama tesisi ile içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 30 hedef imha edilmiştir. İcra edilen harekatlarda azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.