1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sinoplu esnaf harekete geçti!
Sinoplu esnaf harekete geçti!

Sinoplu esnaf harekete geçti!

Tüm dünyada 'Black Friday', yani 'Kara Cuma' adı ile indirim günleri ilan edilmesine tepki koyan Sinoplu bir esnaf, ayın haftanın pazar günü için 'Black Sunday' yani 'Kara Pazar' indirim başlattığını duyurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Tüm dünyada 'Black Friday', yani 'Kara Cuma' adı ile indirim günleri ilan edilmesine tepkisini koyan Sinoplu bir esnaf, bu haftanın Pazar günü için 'Black Sunday' yani 'Kara Pazar' indirim günü başlattığını duyurdu. Halksesi.com’dan Mete Çağdaş’ın haberine göre, Sinop’un Türkeli ilçesinde parfüm ve bijuteri dükkanı bulunan Elif Ekser isimli bir vatandaş, AVM’lerde ünlü markaların başlattığı 'Black Friday' adlı kampanyanın özellikle ve kasıtlı olarak seçildiğini ileri sürdü.

'ÖZELLİKLE MÜSLÜMANLARIN KUTSAL GÜN İLAN ETTİKLERİ GÜNÜ SEÇİYORLAR'

Ekser, “Özellikle Müslümanların kutsal gün ilan ettikleri Cuma gününü seçiyorlar. Niçin? Allah’ın 7 günü var. Neden diğer günler değil de Cuma? Çünkü, Cuma günü Müslümanlar için bayram günü. Bunu bildiklerinden kasıtlı bir şekilde adını 'Kara Cuma' koyarak, bu kutsal günümüze hakaret etme girişiminde bulunuyorlar. Böyle bir algı operasyonu içindeler. Ben de yarın 'Black Sunday' yani 'Kara Pazar' indirim günü başlatıyorum, bundan böyle her yıl aynı tarihler de Black Friday günlerinde, ben de 'Black Sunday' indirim günleri yapacağım“ dedi.

 'Black Friday' bitti sırada 'Siber Pazartesi' var!

 

 Black Friday nedir hangi markalar indirimde? Kara Cuma indirimleri ne zaman saat kaçta?

 

 'Kara Cuma' protestosu! Sokaklara döküldüler

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.