1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Sopa, hortum, yumruk... 4 saatlik öldüren işkence
Sopa, hortum, yumruk... 4 saatlik öldüren işkence

Sopa, hortum, yumruk... 4 saatlik öldüren işkence

Husumetlilerinin şüphe üzerine silah zoruyla kaçırdığı Efe Beytekin, bir depoda 4 saat sopa ve hortumla darp edildi. Kırılan kaburgaları akciğerine batan ve beyin kanaması geçiren genç kurtarılamadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Adana Seyhan'da 14 Kasım akşamı Şahin (47) ve Musa Koç (29) kardeşler, sokakta tüfekli saldırıya uğradı. Kolundan ve sırtından vurulan ikili tedaviye alındı ancak saldırgan yakalanamadı. Taburcu olan kardeşler, saldırıdan; hasımları Efe Beytekin'i (18) sorumlu tuttu. Koç kardeşler, iki yeğenini de yanlarına aldı, Beytekin'i otomobille kaçırdı.

SOPA, HORTUM, YUMRUK...

Eşkıyalar, bir evin deposuna götürdükleri genci sandalyeye bağlayıp sopa, su hortumu, tekme ve yumruklarla dövdü. Kanlar içinde kalan Beytekin, 4 saatin sonunda bayıldı. Zanlılar, '112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp silahlı yaralama olayına karışan bir kişiyi yakaladıklarını, polise teslim etmek istediklerini söyledi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Beytekin, kurtarılamadı. İşkence evininin temizlendiği belirlendi. Maktulü kaçırıp işkence eden toplam 6 zanlıyla saklanmalarına yardım eden 3 erkek ve işkence evindeki 2 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerden Şahin, Mehmet ve Musa Koç kardeşlerle yeğenleri M.K. (17), Mert Palabıyık ve arkadaşları Ahmet Serkan Ceylan tutuklandı.

GÜLEREK KEMİKLERİNİ KIRDILAR

Zorbaların gülerek işkence ettiği Efe Beytekin'in kırılan kaburgaları akciğerine battı. Beyin kanaması geçiren gencin sırtında ve bacaklarında da kırıklar saptandı.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.