1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Sözcü Gazetesi manşeti olay
Sözcü Gazetesi manşeti olay

Sözcü Gazetesi manşeti olay

Sözcü Gazetesi bugün boş köşe yazarlarının olduğu manşetle çıktı. Sözcü susarsa Türkiye susar manşetini atan gazete Fuatavni iddiasını hatırlattı ve...

A+A-

Erzurum Güncel- SöZCü Gazetesi bugün manşetine "Sözcü susursa Türkiye susar' yazarak köşeleri boş bırakıp çıktı. Sözcü Gazetesi'nin bu manşetinin sebebi ise Fuatavni isimli twitter hesabından geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialar. Fuatavni Sözcü Gazetesi'nin kapatılacağını öne sürmüştü. 

Sözcü Gazetesi'nin bu 'eyleminin', Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin sahibi Koza Holdinge yönelik operasyon gününe denk düşmesi manidar oldu. Fuatavni 26 Ağustos tarihinde attığı twitlerde Sözcü , Taraf ve Doğan Medyası ile cemaat grubuna operasyon yapılacağını öne sürmüştü. 

Fuatavni'nin 5 gün önce yazdığı bu iddiaya Sözcü Gazetesi bugün reaksiyon veren bir manşetle çıktı. Gazete ilk sayfasına tek bir haber koymadı onun yerine tek cümlelik bir manşet attı. 

SöZCü YAZARLARI BOŞ BIRAKTI
sözcü-gazetesi-yazarlari-yazi-yazmadi.jpg
Sözcü Gazetesi'nin bütün yazarları da bugün köşeleri boş bıraktılar. İlk sayfadan başyazar Rahmi Turan dahil olmak üzere Emin çölaşan, Necati Doğru , Saygı öztürk , Soner Yalçın ve Mehmet Türker köşe yazısı yazmadılar. 

SöZCü'NüN 'BOŞ' PROTESTOSUNUN SEBEBİ NE?
Sözcü Gazetesi  'köşeleri boşalttığı' bu protesto manşetinin gerekçesini Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere iktidarın kendilerine yönelik davaları olarak gösterdi. Asıl sebep ise Fuatavni isimli cemaate yakın hesaptan yazılan 'Sözcü'ye operasyon yapılacak' iddiası oldu. 
sözcü-gazetesi-manşeti.jpg

FUATAVNİ NE YAZMIŞTI?
Sözcü Gazetesi'nin bugünkü manşetinin sebebi Fuatavni isimli hesaptan geçen hafta yazılan iddialardı. 
Fuatavni'nin 26 Ağustos tarihinde twitterdaki hesabından şunları yazmıştı;

-Aşamalı olarak muhalif medyaya operasyon yapılacak. Hedefte sırasıyla, Cemaat Medyası, İpek Grubu, Sözcü ve Taraf Gazetesi ile Doğan Medyası var. Gazete ve televizyonlara el konulacak.

-Görev paylaşımı yapıldı. İstanbul Adliyesi Sözcü'ye, Ankara Adliyesi İpek Medya Grubu'na ve STV'ye çalışıyor.

- Vergi denetmenleri Taraf'a, MASAK ise Doğan Grubu'na yoğunlaştı.

-IŞİD'e giden tırları haber yaptığı için Can Dündar da unutulmuş değil. Casusluktan tutuklatıp Cumhuriyet'i susturmayı planlıyorlar.
sözcü-gazetesi-1-eylül-2015-manşeti.jpg

öĞRETMEN ATAMA KONTENJANLARI AçIKLANDI - TAM LİSTE (TIKLAYIN)

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.