1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Spor ve Sporcu Dostu Başkan
Spor ve Sporcu Dostu Başkan

Spor ve Sporcu Dostu Başkan

Erzurum’un adeta BAL’la özdeşleşen Kulübü Yakutiye Belediyespor’a destek veren onursal başkan Ali Korkut, spor severlerden alkış alıyor. ‘Yakutiye Kartalları’ Başkan Korkut’un destekleriyle uçmaya hazırlanıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- 2018–2019 sezonunda Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) temsil edecek olan Yakutiye Belediyespor, bu günlerde Teknik Patron Kurtulay Öksüz, yardımcıları Emrah Gacır ve kaleci antrenörü Yasin Yıldırım yönetiminde yeni sezona bileniyor.

Kırmızı-beyazlı kulübün en büyük destekçisi ise Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Kulüp Başkanı Asım Ferhat Mergan.

Onursal Başkan Korkut ile Kulüp Başkanı Mergan’ın Yakutiye Belediyespor’a destek vermesi ve Erzurum çocuğuna sahip çıkması alkış alıyor. Spor severlerin gönlünde taht kuran Korkut ve Mergan, sporcuların aileleri ile yakınlarından da takdir topluyor.

Erzurum çocuğuna hizmet

Kayakta, boksta ve futbolda yüzlerce Erzurum çocuğuna ve gencine spor yapma imkanı tanıyarak, çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlayan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, alkış alıyor.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da BAL 3’üncü Grupta Erzurum’u  temsil edeceklerini belirten Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel ve sportif etkinliklere destek vererek, Erzurum çocuğuna hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Korkut sayesinde Yakutiye modeli

Yakutiye’nin kayakta ve futbolda onlarca lisanslı sporcusu ile hizmet veren bir kulüp olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye’nin kendine has model oluşturduğunu söyledi.

Başkan Korkut,  “Bugün Türkiye’nin bir çok yerinde faaliyetlerimiz ve icraatlarımız takip ediliyor. Bir çok kulüp bizim modelimizi kendisine örnek alıyor. Nasıl ki, Altınordu Türkiye’nin dikkatini çeken bir kulüp olmuşsa, nasıl ki, Cengiz Ünder bu kulüpten yetişerek ülkemizin gururu olmuşsa, bizde Yakutiye’nin bünyesinden değerler yetiştireceğiz. Bir çok sporcumuz batı kulüplerine gitti. Yakutiye genç yeteneklere önem veren bir kulüp bu geleneğimizi devamlı sürdüreceğiz. Futbolcu yetiştiren bir kulüp olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAL’ın vitrini Yakutiye olacak

Yaz kış demeden Erzurum çocuğuna spor yapma imkanı sağlamanın gururunu yaşadıklarının altını çizen Yakutiye Belediyespor Onursal Başkanı ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yaptıkları çıkışı, bu sezon da yaparak zirvede yer alacaklarına inandığını belirterek, bu başarıyı Erzurum çocuğu ile yakalayacaklarına inandığını söyledi.

Korkut,  “Bizim kulübümüze ait üç aracımız bulunuyor. Saunası, fitness salonu olan bir kulüp binamız mevcut. Biz Erzurum çocuğunun vitrinde olmasını istiyoruz. Onların hayatlarını kurtarması bizim en büyük kazancımız.  Kimseyi ayırt etmeden destek oluyoruz. Önceliğimiz Erzurum çocuğu ile başarıyı yakalamak,  onlar yüreğini ortaya koysunlar, yoksa en iyi keyif yeri halı sahalar gitsin orada oynasınlar” diye konuştu.

Emrah AKÇAY/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.