1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sporda Köprüköy'ün çehresini değiştirdi
Sporda Köprüköy'ün çehresini değiştirdi

Sporda Köprüköy'ün çehresini değiştirdi

Uzun bir süre vekaleten yürüttüğü Köprüköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne geçtiğimiz Mart ayında asaleten atanan Özkan Özcanlı, ilçede sporun çehresini değiştirmeye devam ediyor.

A+A-

Gazete Güncel- Geçtiğimiz yıl Mart ayında Köprüköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne asaleten atandıktan sonra ilçede spor ve gençlik hamlesi başlatan Özkan Özcanlı,  ilçede sporun çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bir yandan sportif faaliyetlerde ilçenin başarılı olması için kafa yoran Özcanlı, diğer yandan da ilçede tesisleşme atağını sürdürüyor. EYS Antrenörü Taha Kayış nezaretinde ilçede futbol ve futsal çalışmaları yapan Köprüköylü öğrenciler, Erzurum’da düzenlenen yıldızlar futsal il birinciliğinde göz dolduruyor.

Köprüköy’ün Mavi-beyaz kanlı çocukları

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde yetişen yıldız sporcular, futsal maçlarında beğeni ile izleniyor. Köprüköy Kaymakamı  Ahmet Gökcecik ile Belediye Başkanı Osman Belli’nin de desteklediği Köprüköy Ortaokulu futsal il birinciliğinde atından söz ettirdi. Baştan ayağa Mavi-beyaz renklerle sahaya çıkan Köprüköylü öğrenciler formalarıyla da göz kamaştırdı.

Kaymakam Gökçeçik’e forma hediye etti

Erzurum’da yapılan futsal il birinciliği maçlarına Kaymakam Ahmet Gökcecik, Belediye Başkanı Osman Belli ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Özcanlı’nın destekleriyle katılan Köprüköy Ortaokulu, oynadığı oyunla izleyenlere zevk verdi. İlçe Müdürü Özkan Özcanlı, destekleri için Kaymakam Ahmet Gökcecik’e teşekkür ederek, Erzurum plakasını taşıyan Mavi-beyaz forma hediye etti.

Belli’yi ziyaret ettiler

Köprüköy Ortaokulu Futsal Takımı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Özcanlı ile antrenör Taha Kayış ile birlikte Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli’yi ziyaret etti. Sporcular, destekleri için Başkan Belli’ye teşekkür etti. Köprüköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Özcanlı, destekleri için Belediye Başkanı Belli’ye teşekkür ederek forma hediye etti.

İlçede gençlik ve spor hamlesi devam edecek

Köprüköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Özcanlı’nın destek verdiği kick boks, taekwondo ve güreş branşları meyve vermeye başladı. Köprüköylü pehlivanlar ve kick boksçular  madalyaları topladı. Özcanlı, gençlik faaliyetleriyle de takdir toplayan bürokrat oldu.

Mesaimizi Köprüköy gençleri için harcıyoruz

Köprüköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Özcanlı, göreve başladıktan sonra ilçede gençlik faaliyetleri ile spor etkinliklerine ağırlık verdiklerini ve ilçeye tesis kazandırdıklarını belirtti. Özcanlı, Başta Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi olmak üzere, Köprüköy Kaymakamı  Ahmet Gökcecik ve Belediye Başkanı Osman Belli hep desteklerini arkasında görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Nurullah Pala

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.