1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor
SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor

SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken emekliler de bankaların emekli promosyonlarını takip etmeye devam ediyor.

A+A-

Gazete Güncel- Kamu ve özel bankaların emekli promosyonu yarışı kızıştı. Bazı bankalar, promosyona ek finansman da sağlamaya başladı. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

 

 

SSK, Bağ-Kur, memur emeklilerinin merakla takip ettiği emekli promosyonlarında yeni gelişme yaşandı. Bankalar listelerini güncellerken promosyona ek finansman desteğini de pakete ekledi. Yeni hamleyle emeklilerin bankadan alacağı ödeme 31 bin TL'yi gördü. Garanti BBVA'dan Ziraat Bankası'na Albaraka Türk'ten Halk Bank'a bankaların promosyon kampanyaları...

 

 

TGRT Haber'de yer alana göre, Albaraka Türk, emekli maaşını bankalarına taşıyan müşterilere 16 bin TL'ye kadar doğrudan promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca, vade farksız 15 bin TL finansman fırsatı sunarak toplamda 31 bin TL'ye varan bir destek sağlıyor.

 

Garanti BBVA

Garanti BBVA

 

Emekli maaşını Garanti BBVA üzerinden alanlara 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon sunuluyor. Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası

 

Banka, SGK emeklilerine, üç yıllık peşin ödeme taahhüdü ile 12 bin TL'ye varan promosyon imkanı sunuyor. Banka, önceki dönem promosyonlarını iade etmeksizin yeni promosyon ödemelerine geçiş yapıyor.

 

Halkbank

Halkbank

 

Emekli maaşını üç yıl süreyle Halkbank üzerinden alma taahhüdü verenlere, maaş tutarına göre 8 bin ila 12 bin TL arasında promosyon ödeniyor.

 

Akbank

 Akbank

 

Emekli maaşını Akbank'tan alanlara 17 bin 500 TL'ye kadar toplam ödül fırsatı sunuyor. Bu kampanya da 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Kaynak: Mynet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.