1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere öfke kustu
Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere öfke kustu

Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere öfke kustu

Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere öfke kustu: Suç duyurusunda bulunacağım

A+A-

Erzurum Güncel- Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı yayın organlarında kendisi ile ilgili yapılan haberlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Soylu, "İftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam ediyorlar. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." dedi.

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, bazı internet sitelerinde hakkında yapılan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Bakanlık görevini devam ettirmek adına bazı hamlelerde bulunduğu öne sürülen Soylu, bu duruma sert ifadelerle tepki gösterdi. Soylu, "Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır. Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

Soylu'nun paylaşımı:

Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere öfke kustu: Suç duyurusunda bulunacağım

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.