1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig için play-off'suz son bilet
Süper Lig için play-off'suz son bilet

Süper Lig için play-off'suz son bilet

Erzurum, Adana Demir, Akhisar ve Bursa... 4 takımdan biri bu akşam hedefine ulaşacak ve Süper Lig'e yükselecek. Erzurum (59), Ümraniyespor'u devirirse diğer sonuçlara bakmadan Süper Lig’e çıkacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum, Adana Demir, Akhisar ve Bursa... 4 takımdan biri bu akşam hedefine ulaşacak ve Süper Lig'e yükselecek. Erzurum (59), Ümraniyespor'u devirirse diğer sonuçlara bakmadan Süper Lig’e çıkacak. Adana Demir (58), İstanbulspor'u ağırlayacak, Akhisar (57), Keçiörengücü ile kapışacak. 56 puanlı Bursa ise şampiyon Hatay deplasmanına gidecek. 17.30'da başlayacak maçlar sonucunda ikinci bilet sahibini bulacak.

TFF 1. Lig'de, 34 haftalık normal maratonun sonuna gelindi. Geçen hafta küme düşmesi kesinleşen Adanaspor'u yenerek şampiyon olan ve Süper Lig 'e yükselen Hatayspor'un ardından, bugün direkt bir üst lige çıkacak 2. takımbelli olacak. İkinci sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor (59), iddiasız Ümraniyespor'u devirirse diğer maçların sonuçlara bakılmaksızın Süper Lig biletini kapacak.

SON DAKİKAHaberleri Listele

Bursa'nın işi mucizelere bağlı

Adana Demir (58) hedefsiz İstanbulspor'u ağırlayacak. 57 puanlı Akhisar, Keçiörengücü ile kapışırken 56 puanlı Bursa da şampiyon Hatay deplasmanına çıkacak. 3 takımın da kazanması yetmiyor. Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecekler. Bursa'nın şansı ise mucizelere bağlı. Timsahlar'ın son bileti alması için Erzurum, Akhisar ve Adana Demir'in kaybetmesi gerekiyor. Bu üçlü kaybetse bile ikili averaj eşit olduğu için Timsah’ın Erzurumile arasında 3 gollük averaj dezavantajı var.

Düşme hattında maçlar yarın

1. Lig’de son iki karşılaşma yarın oynanacak ve düşen son takımbelli olacak. Bolu düşmesi kesinleşen Eskişehir’den 1 puan alırsa lige tutunacak. Balıkesir’i konuk edecek Osmanlı ile ikili averaja kalırlarsa Boluspor 2. Lig’e düşecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.