1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor All Star yarışmacılarından biri de Özgür Tetik! Acun Ilıcalı bakın ne dedi
Survivor All Star yarışmacılarından biri de Özgür Tetik! Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Survivor All Star yarışmacılarından biri de Özgür Tetik! Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Survivor 2024 All Star yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda mücadele eden birçok başarılı isim 2024 All Star kadrosunda yer alırken Acun Ilıcalı son yarışmacının da Özgür Tetik olduğunu duyurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor 2024 All Star yarışmacıları her gün yeni bir isim ile daha da büyüyor. Bu sezon All Star konsepti ile ekrana gelecek olan Survivor'da geçtiğimiz sezonlarda mücadele eden ve kendisini ispat eden birçok başarılı isim bulunuyor.

Turabi, Ogeday, Sercan Yıldırım, Doğukan Manço, Nagihan Karadere gibi isimlere öne çıkarken Acun Ilıcalı bir ismi daha duyurdu.

dgdfgdf

Acun Ilıcalı son yarışmacının da 1975 doğumlu Özgür Tetik olduğunu açıklarken "Özgür SMS'siz Survivor'da performansını nereye götürecek heyecanla bekliyorum" dedi.

SMS oylaması yapılmayacak Survivor All Star 2024’te yarışacak isimler şöyle...

SURVIVOR ALL STAR KADROSUNDA KİMLER VAR?

 

NİHAT ALTINKAYA

NİHAT ALTINKAYA

Acun Ilıcalı yarışmacıları bu sözlerle duyurdu:

"Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum."

NAGİHAN KARADERE

NAGİHAN KARADERE

"Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım"

OGEDAY GİRİŞKEN

OGEDAY GİRİŞKEN

"Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok."

ALEYNA KALAYCIOĞLU

ALEYNA KALAYCIOĞLU

"Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum."

SERCAN YILDIRIM

SERCAN YILDIRIM

"Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan."

DAMLA CAN

DAMLA CAN

"Survivor All Star 2024’te Damla da bizimle olacak. Performansını her zaman takdir ettiğim Damla’nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok. Başarılar Damla."

TURBO TURABİ

TURBO TURABİ

"Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum."

POYRAZ YİĞİT

POYRAZ YİĞİT

"Katıldığı sene Survivor’da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star’a katılıyor. Poyraz’ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok."

MERVE AYDIN

MERVE AYDIN

"Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir."

NEFİSE KARATAY

NEFİSE KARATAY

"2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı. İkisinin mücadelesini dört gözle bekliyorum."

DOĞUKAN MANÇO

DOĞUKAN MANÇO

"Sevgili Doğukan Manço Survivor All Star’da olacak. Hem performansıyla hem karakteriyle seyircilerimizin takdirini toplayan sevgili Doğukan, All Star’ın önemli isimlerinden biri olacak."

SEDA OCAK

SEDA OCAK

"Seda bu sezon All Star’da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum."

SAHRA IŞIK, YASİN OBUZ, GİZEM MEMİÇ

SAHRA IŞIK, YASİN OBUZ, GİZEM MEMİÇ

"Survivor’ın 3 önemli ismi Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç Survivor All Star kadrosuna dahil oldu. 3 yarışmacımıza da başarılar diliyorum."

ÖZGÜR TETİK

ÖZGÜR TETİK

Acun Ilıcalı, Özgür Tetik için "Survivor'da inanılmaz performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, All Star'da yarışacak. Özgür, SMS'siz Survivor'da performansını nereye kadar götürecek merak ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.