1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor gerildi Hilmi Cem İntepe gündem oldu! Hayranları coştu
Survivor gerildi Hilmi Cem İntepe gündem oldu! Hayranları coştu

Survivor gerildi Hilmi Cem İntepe gündem oldu! Hayranları coştu

Acun Ilıcalı'nın adeta ateş püskürdüğü Survivor All Star'da fiziksel temas ise ipleri daha da gerdi. Nagihan'ın diskalifiye olacağı iddialarının ardından "Hilmi Cem dönsün" etiketi sosyal medyada TT listesinde yerini aldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor All Star'da son dönemde artan kavgalar arasında bardağı taşıran damla Nagihan ve Aleyna arasında yaşanan fiziksel temaslı kavga ve Nefise'nin ağzını bozması oldu.

Çileden çıkan Acun Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesti.

Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın Nagihan'a sözleri dikkat çekti. O görüntüler sonrası Nagihan diskalifiye olduğu haberleriyle gündeme geldi.

Survivor'da yaşanan kaosla birlikte Hilmi Cem İntepe'nin yarışmaya katılacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Hilmi Cem İntep'nin hayranları ünlü ismi TT listesine taşıdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.