1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı
Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan olaylarından ardından Acun Ilıcalı çılgına dönmüştü. Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle program yarıda kalmıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor'da Ilıcalı'nın sabrını taşıran Nagihan'a ne ceza vereceği merak konusu olmuştu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını açıkladı. Nagihan ise gözyaşlarına boğularak özür diledi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? Survivor'da ne ceza verildi? İşte detaylar...

Survivor All Star'da yaşanan son tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu. Konseydeki Nefise, Aleyna ve Nagihan kavgası gündeme bomba gibi düştü. Dokunulmazlık oyununda yaşanan gerginlik ada konseyine taşınınca ortalık bir anda savaş alanına dönmüştü. Survivor'ın son bölümünde Nagihan ve Nefise ile ilgili karar Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayına alınmıştır

Survivor'daki konseyde Nagihan’ın Yunus Emre ve Sercan ile konuşmak için ayağa kalkmasıyla ise ipler kopmuştu. Aleyna’ya iten Nagihan Karadere, hiçbir şey olmamış gibi davranınca Acun Ilıcalı çıldırmıştı. Nagihan Aleyna'yı iterek "Çık git" demişti.

Aleyna da tepki gösterince araya kameraman girmişti.

Ilıcalı "Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirmişti.

Acun Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesmişti.

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

 

Ilıcalı "Nefise ve Nagihan'la ayrı ayrı konuştum. Nefise'nin Aleyna'ya karşı tehditvari agresif konuşmalarını da tasvip etmiyoruz. 'Böyle devam edeceksen yarışmaya devam edebilmen mümkün değil' dedik. Nefise söz verdi." dedi.

 

"Nagihan'a 'Survivor'da limitin doldu. Bundan sonrası artık tek bir şartla olabilecek bir şey. Biz Nagihan problemi yaşamayacaksak agresifliğini görmeyeceksek sana son bir şans vereceğiz. En ufak bir negatif durum görürsek senin için Survivor bitecek' dedik." şeklinde konuştu. Ilıcalı, Nagihan'a 5 ödülden yararlanmama cezası, Nefise'ye ise 2 ödül cezası verdiklerini duyurdu.

 

Gözyaşlarına boğulan Nagihan "En zorlandığım Survivor diyebilirim. Ne yaptığımızın gerçekten farkında değilim, şuurumu kaybettim. Üzgünüm kendime de yakıştıramıyorum. Kişiliğimizle alakalı değil buranın şartlarıyla ilgili. İnsanlığımızı vicdanlığımızı sorgulayamaz hale geliyoruz. Kendimi dışarıdan izlesem 'Ben ne yapıyorum' diyeceğim bunu da biliyorum. Bu ben değilim istediğim Nagihan da bu değil. Kendimi bu şekilde görmek istemiyorum. Baştan sizden ekipten Aleyna'dan özür diliyorum" açıklamasını yaptı.

 

O anlarda Aleyna'nın ise 'Timsah gözyaşları' demesi dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.