1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Survivor yeni yarışmacısı Kaan kimdir?
Survivor yeni yarışmacısı Kaan kimdir?

Survivor yeni yarışmacısı Kaan kimdir?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışması büyük bir heyecanla sürüyor. Survivor 2019'a yeni yarışmacı olarak Azim Kaan Güvenilir katıldı. Survivor Kaan'ın kim olduğu ve nerede doğduğu ise merak ediliyor. Peki Azim Kaan Güvenilir kimdir?

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor 2019'a yeni katılan Erdem çıktığı ilk oyunda sakatlanmış ve yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Survivor Türkiye takımına Erdem'in yerine yedeklerden Kaan Güvenilir katıldı. Survivor öncesinde halk oylaması sonucunda yedek yarışmacılar arasında yer alan Azim Kaan Güvenilir'in kim olduğu ise merak edildi. Survivor'ın yeni yarışmacısı Kaan Güvenilir, adını evlilik programıyla duyurdu.

AZİM KAAN GÜVENİLİR KİMDİR?
Evleneceksen Gel isimli evlilik programında aylarca ekranlarda yer alan Kaan, 2017 yılında yarışma sonucunda nişanlandığı Solmaz Çiros ile birlikte TV8 ekranlarında yayınlanan olan Aşk-ı Roman isimli dizide başrolde oynadı.

Survivor-2019-Kaan-Güvenilir

Azim Kaan Güvenilir Survivor hazırlıkları sırasında ise kendisini şöyle anlatmıştı:
'Sporu sevmemiz aileden geliyor. Fitness ile başladım, süper amatörde futbol oynadım. Survivor benim en büyük hedefimdir. Kendimi çok iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Atışlarıma çok güveniyorum ve el becerim iyidir. Mental olarak da kendime güveniyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.