1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor'da kadın yarışmacıya tehdit ve hakarete ceza
Survivor'da kadın yarışmacıya tehdit ve hakarete ceza

Survivor'da kadın yarışmacıya tehdit ve hakarete ceza

Önceki akşam Survivor'ın yeni bölümü yayınlandı. Survivor yeni bölümde ne oldu? Survivor yeni bölümde oyunu hangi takım kazandı? Survivor'da hangi oyuncu ceza aldı. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan bölümünde, kırmızı takımın yarışmacısı Yusuf Yıldız, geçen günlerde mavi takıma geçen eski takım arkadaşı Asena Demirbağ'a tehdit ve hakarette bulundu.

Oyunu kaybetmesi üzerine yüksek sesle hakaret etmeye başlayan Yıldız, "Göreceksin sen, seninle hesaplaşacağım. Sana kemik vereceğim dişlerini sökeceğim senin" ifadelerini kullandı.

092948521-survivor-da-yusuf-kadin-yarismaciya-tehdit-ve-157615549129m-001.webp

Yıldız, Demirbağ'ın kendisini kastederek "Ben şimdi bu adamın üzerine gideceğim ben suçlu olacağım" demesine ise "Yanlışı sen mi bana öğretiyorsun? Beni karşına alma" sözleriyle yanıt verdi.

Demirbağ, Yıldız'ın tehditlerini program ekibine bildirdi. Sunucu Murat Ceylan'ın ne olduğunu sorması üzerine konuşan Yıldız, "Sinirlendiğimde çıkan kelimeler benim kendi hatam ama bir isme bir kişiliğe değil. Onlara asla söylemedim. Mavi takımdan kimsenin kişiliğine söylemedim" sözlerine yer verdi.

Yıldız'ın sözlerine tepki gösteren Murat Ceylan "Hatalısın, benim gözümde. Hiçbir yarışmacı bir diğerine bu tip ithamlarda bulunamaz. Oyuna diyorsun, başka bir şeye diyorsun. Ekranda görünen öyle görünmüyor. Bu iş burada bitmedi. Ben Acun ağabey ile paylaşacağım bunu. Bu yaşanan gerçekten çok üzücü" dedi.

Yıldız'ın sözleri üzerine yarışmada acil konsey düzenlendi. Yaşananlardan dolayı pişman olduğunu öne süren Yusuf "Şuurumu kaybettim. Neler söylediğimi bile hatırlamıyorum. Sinirimi, öfkemi nereden çıkartacağımı bilemedim. Herhangi bir muhatabı yok. Benim sorunum kendimle. Kaybetmeye tahammülüm yok" sözlerini kullandı.

092845959-survivor-da-yusuf-kadin-yarismaciya-tehdit-ve-15761554349m-001.webp

Yıldız'ın Demirbağ'ı hedef aldığını düşünen Acun Ilıcalı, "Karşı taraftan Asena bağırarak seni şaşırtıyor. Sen Asena bağırınca şaşırıyorsun, hata yapıyorsun, deliriyorsun. Çılgın hareketler yapıyorsun, saydırmaya başlıyorsun, hakaretlere başlıyorsun, yüzüne söylemiyorsun. Asıl kafanı karıştıran Asena. Asena'da 'Bana mı söylüyorsun?' deyince 'ortaya' diyorsun. Sen burada birine konuşuyorsun. Onu dolduramıyorsun haklı olarak. Bizim açımızdan asla kabul edilebilir şeyler değil. Seninki 3 dakika falan sürüyor" dedi.

Acun Ilıcalı, Yıldız'a bir yaptırım uygulayacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Bundan sondaki 4 ödülden yararlanmayacaksın. Ekip olarak toplantı yaptık, kendi kendimize şöyle karar verdik. Bunu kabul ederse ve muhatabından özür dilerse 3 ödül cezası verelim dedik."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.