1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taraftara birleşin çağrısı
Taraftara birleşin çağrısı

Taraftara birleşin çağrısı

Destekleri için üç taraftar grubuna teşekkür eden Başkan Ahmet Dal, taraftarların tek çatı altında buluşmasını temenni etti

A+A-

Erzurum Güncel- 15 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, taraftar gruplarına teşekkür ederken, tek çatı altında buluşmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Kulüp Başkanı Ahmet Dal, taraftarlara tek çatı altında toplamasını temenni ettiklerini söyledi. Mavi-beyazlı kulübün en büyük destekçisinin ve itici gücünün taraftarlar olduğunu belirten Dal, 15 Haziran’da aday olmayacağını belirtmesine rağmen taraftar gruplarını tek çatı altında toplanmaya davet etti. Başkan Dal, “Dadaşlar Grubu, Erzurumsporlular Grubu ve Palandöken Kartalları Grubu’na takımlarına olan bağlılıkları ve tutkunları için teşekkür ediyorum. Her yerde takımına destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tribünde tek ses olduklarında çok güzel bir tablo ortaya çıkıyor. O nedenle taraftarlarımızın tek çatı altında buluşmasını arzu ediyoruz” dedi.

Dostluklar kurduk

Göreve geldikleri 10 aylık süreç içinde ciddi çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Ahmet Dal, “Erzurumspor yönetimi olarak daha önce çeşitli nedenlerle aramızın açık olduğu takımlarla yeniden önemli dostluklar kurduk. Bu süreçte en büyük kazanımlarımızdan biri bu oldu” dedi.

Rize, İstanbulspor, Pendik, Eyüp ve Bursaspor’a teşekkür

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, 2022-2023 sezonunda Kahraman Maraş Merkezli depremlerin ardından Kazım Karabekir Stadı’nda oluşan hasar nedeniyle dışarıda oynadıkları maçlarda kendilerini en iyi şekilde ağırlayan kulüplere bir kez daha teşekkür etti. Başkan Dal, “Çaykur Rizespor’a, Bursaspor’a, Pendikspor’a, İstanbulspor’a ve Eyüpspor’a statlarının kapılarını bizlere açtıkları için teşekkür ediyorum. Kulüp başkanları nezdinden yönetimlerine ve camialarına müteşekkiriz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.