1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Tarkan'dan Pınar Gültekin kararına ilişkin paylaşım
Tarkan'dan Pınar Gültekin kararına ilişkin paylaşım

Tarkan'dan Pınar Gültekin kararına ilişkin paylaşım

Pınar Gültekin davasına dair açıklamada bulunan Tarkan, 'Caniliklerin azalması için ağır, caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Pınar Gültekin’in katledilmesiyle ilgili yargılamada mahkeme, Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'ya 'haksız tahrik' indirimi uygulayarak müebbet hapis cezasını 23 yıl hapis cezasına çevirdi.

Konuya dair sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Tarkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cinayete, zorbalığa, şiddete uğramış tüm kadınlar için adalet istiyoruz. Bu caniliklerin azalması için ağır, caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil. Hukuk dediğin erkekten yana değil, adaletten, haktan yana olmalı. #PınarGültekiniçinAdalet"

 

@tarkan

 

Cinayete,zorbalığa,şiddete uğramış tüm kadınlar için adalet istiyoruz. Bu caniliklerin azalması için ağır,caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil. Hukuk dediğin erkekten yana değil,adaletten,haktan yana olmalı. #PınarGültekiniçinAdalet

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu

@KadinCinayeti

Pınar Gültekin davasında Cemal Metin Avcı'ya “haksız tahrik” indirimi uygulanarak 23 yıl hapis cezası verildi. Kadınlar işkence ile öldürülürken faillere ödül gibi ceza veriliyor. Ayrımcı indirimlere son vereceğiz. #PınarGültekinİçinAdalet mücadelemize devam edeceğiz.

Resim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum