
TBMM'de 100'ü aşkın milletvekili ve personel hastanelik oldu
Meclis'te 100'ü aşkın vekil ve personel; ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken zehirlenme şikayetlerinin su kaynaklı olabileceği iddia edildi.
A+A-
Gazete Güncel- Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) peş peşe gelen vakalar endişeye neden oldu.
GerçekGündem'de yer alan habere göre, son iki gündür milletvekilleri ve Meclis personelinden 100'ü aşkın kişi; ishal, kusma ve yoğun halsizlik şikayetleriyle Meclis Hastanesi’ne başvurdu.
Edinilen bilgilere göre, şikayetler ilk olarak dün başladı ve bugün itibarıyla artarak devam etti.
Meclis yerleşkesinde görevli çok sayıda personel ve bazı milletvekilleri, benzer belirtilerle hastaneye sevk edildi.
ÜN: SABAHTAN BERİ KUSUYORUM
Zehirlenme şüphesi yaşayan isimler arasında Yeniyol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, "Sabahtan beri sürekli kusuyorum. Dışarıdan hiçbir şey yemedim, Meclis yemekhanesi dışında gıda tüketmedim" ifadelerini kullandı.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.