1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tedbir bizden takdir Allah'tan
Tedbir bizden takdir Allah'tan

Tedbir bizden takdir Allah'tan

Bir dönem Efsane Erzurumspor’da da teknik direktörlük yapan Sakaryaspor’un deneyimli çalıştırıcısı Coşkun Demirbakan, Bodrum ve Çorum’un birbirleriyle denk olduğunu belirterek, "Biz her şeye hazırlıklıyız tedbir bizden takdir Allah'tan" dedi

A+A-

Gazete Güncel- Bir dönem Efsane Erzurumspor’da teknik direktörlük yapan Sakaryaspor’un hocası Coşkun Demirbakan, Play-Off finaline yoğun tempoda hazırlandıklarını belirterek, temkinli açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Trendyol 1. Lig doğrudan Play-Fff finali oynayacak Sakaryaspor, Süper Lig vizesi için antrenmanlarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlıların muhtemel rakiplerinin birbirleriyle denk olduğunu belirten Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, "Biz her şeye hazırlıklıyız tedbir bizden takdir Allah'tan" dedi.

1. Lig'in son haftasında  Marmara derbisinde ezeli rakibi Kocaelispor'u 2-0 mağlup ettikten sonra direkt play-off finali oynamaya hak kazanan Tatangalar, Süper Lig'e yükselmek için oynayacağı final müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-siyahlılar, Coşkun Demirbakan gözetiminde gerçekleştirdiği antrenmana dinamik ısınma ile başladı. İdman, taktik ve istasyon çalışmalarla devam etti.

Her şeye hazırlıklıyız

“Biz her şeye hazırlıklıyız” diyen Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Sakaryaspor'un play-off finalinde muhtemel rakiplerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Erzurumspor’da da görev yapan deneyimli çalıştırıcı, "Bodrumspor ve Çorumspor'a saygım var. İkisi de hemen hemen eşit, denk kadrolar. Birinde olan diğerinde yok. Maç günü tabi onlarında senaryosu değişecek oynadıkları maçın haricinde oyun anlayışı olabilir. Biz her şeye hazırlıklıyız tedbir bizden takdir Allah'tan" diye konuştu.

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.