1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teknik Patron Kutlu: Kimse bizi rencide edemez!
Teknik Patron Kutlu: Kimse bizi rencide edemez!

Teknik Patron Kutlu: Kimse bizi rencide edemez!

“Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın analizi doğru değil” diyen Erzurumspor Teknik Patronu Hakan Kutlu, “Biz de rakipleri analiz ediyoruz. Ama Boluspor’un hocasının yaptığı açıklama yanlış. Biz güçlü ve büyük bir camiayız." dedi.

A+A-

“Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın analizi doğru değil” diyen Erzurumspor Teknik Patronu Hakan Kutlu, “Biz de rakipleri analiz ediyoruz. Ama Boluspor’un hocasının yaptığı açıklama yanlış. Biz güçlü ve büyük bir camiayız. Rencide etmek doğru değil” dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kocaelispor maçı öncesinde kulüp antrenman sahasında basın toplatışı düzenledi.

Toplantıda Boluspor Teknik  Direktörü Yalçın Koşukavak’ın Erzurumspor’la ilgili sözleri üzerine açımlama yaptı. Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın, maç sonrası Erzurumspor ile alakalı yaptığı değerlendirmeleri doğru bulmadığını belirten Dadaşların Teknik Patronu Hakan Kutlu, “Hazmedebilmek çok önemli. Başarılı olmayı hazmetmek de çok önemli. Biz hiçbir zaman kendi takımımızı bırakıp rakibimizle alakalı analizleri yapıyoruz. Rakibimizle alakalı teknik değerlendirmeyi oyuncularımıza gösteriyoruz. Ama bunları kamuoyuyla paylaşmıyoruz. Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın yaptığı doğru bir analiz değil bence. Çünkü o gün daha çok oynamak isteyen, daha çok futbola yönelik ön alan baskısı yapan, pozisyona giren takım bizdik. Öyle düşünmüş olabilir, öyle düşünmüş olsa bile bunu hani karşı tarafı rencide edecek şekilde söylememeli gerek. Erzurumspor çok güçlü ve büyük bir camia. Bu şekilde konuşmasının yanlış olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ben kendilerini tebrik ettim bir kez daha tebrik ediyorum

Duran bir toptan yedikleri şanssız bir golle Boluspor’a 1-0 mağlup olduklarını ve Boluspor ile Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ı maç sonunda tebrik ettiğini belirten Mavi-beyazlı takımın hocası Hakan Kutlu,  “Ben yine de kendisini ve takımı tebrik ediyorum. Kendisinin önemli bir çıkışı var ve inşallah bu şekilde devam ederler. Ama yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum ki yanlış bir analiz bence. Hem o gün hem ondan önceki gün hem de ilk maçta Boluspor maçında biz çok daha üstün oynayan taraftık” şeklinde konuştu.

Taraftara ‘Maça gelin’ çağrısı

Kocaelispor maçının önemine de vurgu yapan başarılı teknik adam,  “Önümüzde çok önemli bir süreç var. Sezon başından beri söylediğimiz bir şey var. Biz bu sezon Erzurumspor'a yakışır, Erzurum şehrine yakışır, şehrimizi en iyi şekilde temsil edip iyi futbol oynayıp bu şekilde ligi güvenli bir yerde bitirmek istiyoruz demiştik. Aynı hedefimiz devam ediyor. Kocaeli maçı bu manada çok önemli. Ve taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Gerçekten önemli bir maç, güçlü bir rakiple oynayacağız. Ama biz de iyi oynayan, istekli oynayan, arzulu oynayan bir takımız. Özellikle kendi evimizde bunu bir kat daha arttırıyoruz. Seyircimizin taraftarımızın desteğiyle inşallah bu maçı kazanacağız” dedi.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.