1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teknik patron Kutlu: 'Oyuncularım tarihe geçecek'
Teknik patron Kutlu: 'Oyuncularım tarihe geçecek'

Teknik patron Kutlu: 'Oyuncularım tarihe geçecek'

Erzurumspor’un 2-0 galip geldiği maçın ardından , teknik direktörler müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu “Oyuncularım müthiş bir sahiplenme, adanmışlıkla oynuyorlar. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Şehir de zaten 1 yıldır verilen mücadeleyi  ayakta alkışlıyor. Erzurumspor’un tarihine geçecek futbolcular” dedi.

TFF 1.lig 21.Haftada  oynanan maçta Erzurumspor rakibi Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup etti.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Erzurumsporlu futbolcuların tarihe geçecek oyuncular olduğunu ifade etti.

Kutlu, “Geldim geleli söylüyorum, çok önemli bir futbolcu grubu var. Kısıtlı bir kadromuz var. Oyuncu sayımız eksik buna rağmen müthiş bir sahiplenme, adanmışlıkla oynuyorlar. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Şehir de zaten 1 yıldır verilen mücadeleyi  ayakta alkışlıyor. Erzurumspor’un tarihine geçecek futbolcular. Bu şehrin tarihine adını yazdırıyorlar” dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten Kutlu “ Golü bulduk. Çok az sayıda gol pozisyonu verdik. Zaten Son 4 maçta hiç gol yemedik. İnşallah devam eder. En asgari sayıda gol pozisyonu veriyoruz. Rakibimizin duran toplar hariç gol pozisyonu yoktu. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki Altay maçını kazanıp, zor bir Altay maçı var bu ciddiyetle hazırlanıp, kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Göreve geldiğinden beri Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve Onursal Başkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in desteğini gördüğünü anlatan Kutlu, şöyle konuştu: “ Ahmet Dal başkanımız bu işin içerisinde yoğurulmuş bir insan, önemli bir insan. Hep destek ve yanımızda oldu.  Tabiiki  Mehmet Sekmen bu takım için bu şehir için bu takım yıllardır çok fazla önemli şeyler yapıyor. Ben göreve geldikten sonra da takımımızın maddi manevi her şeyi ile ilgileniyor. Kendisini daha çok görmeye başladık. Onu görmek hem bize hem de takımıza moral kaynağı oluyor.

Taraftarımızı da çok seviyoruz. Karşılıklı  enerjimiz çok iyi uyuştu. Hem tribünlerde hem sosyal medyada hep destek oldular. Bugünde aynı şekilde müthiş bir bağlılıkları var. En büyük güvencemiz,  futbolcularımız ve taraftarımız. Burası önemli bir camia. Önemli bir şehir buranın farkında olarak geldik. Çok teşekkür ederim  İnşallah bu sezonu da  güzel bir yerde hep bir yerde tamamlarız”.

Maçı ilk yarıda kaybettik

Şanlıurfaspor teknik Direktörü İrfan Buz da yaptığı açıklamada “Önemli bir müsabakaya çıktık. Erzurum açısından da önemli bir müsabakaydı. Onlarda rahatlamak istiyordu. Planlarımız neydi, oyunu tutup ne kadar uzun süre gol yemeden oyunu sürdürebilir, sonra oyuna ortak olma , ondan sonra öne geçme bu ligde çok önemli . Tabi çok erken golü yedik, orda çok zorlandık. ikinci golü yedikten sonra . Aslına bakarsanız ilk devrede kaybettik biz müsabakayı. İkinci devrede bizim de pozisyonlarımız vardı. Bir şansızlık gidiyor. Altay maçında başladı, geçen hafta Bolu müsabakasında da çok yüksek gol beklentisi vardı gole çeviremedik. Bir gol atabilseydik 2-1’de  oyuna ortak olabilirdik. Ancak kaybettik, Erzurumspor’u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Buz ,  “İlk devre ile şimdiki takımı mukayese ettiğimizde çok farklı bir takım. Daha çok tecrübeli arkadaşlarımız  var. Tabi onların da erken bir zamanda entegre olmaları gerekiyor. Şanlıurfaspor’un ligde kalacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

İrfan Tarakçıoğlu/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.