1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teknik Patron Muzaffer Bilazer: Samsun’dan Çekinmiyoruz
Teknik Patron Muzaffer Bilazer: Samsun’dan Çekinmiyoruz

Teknik Patron Muzaffer Bilazer: Samsun’dan Çekinmiyoruz

Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Şampiyonluk için de hava yakaladılar. Ama bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Eksiklere rağmen elimizden gelen her şeyimizi sahaya vereceğiz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligin 22. Haftasında Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor’u konuk edecek olan Erzurumspor’da hazırlıklar tamamlanıyor.

Mavi-beyazlıların hocası Muzaffer Bilazer, rakibin gücünü bildiklerini ama kendilerinin de Erzurumspor olduğunu vurgulayarak, “Rakibimiz lider Eyüpspor’u farklı yenerek zirveye ortak oldu. Şampiyonluk için havaya girdiler. Ama bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Tüm eksiklerimize rağmen sahaya çıkarak her şeyimizi ortaya koyacağız” dedi.

Dört sakat iki cezalı

Mavi-beyazlılarda Samsun maçı öncesinde Süleyman Koç, Mikhail Rosheuvel, Muhammed Furkan Özhan ile Sefa Akgün sakat oldukları için Samsun deplasmanda takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ayrıca sarı kart cezalıları Göktuğ Bakırbaş ile Estrela da Pazartesi gecesi oynanacak zorlu 90 dakikada sahada olamayacak.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.