1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teniscilerimiz, Çifte zaferle Erzurum'a dönüyorlar
Teniscilerimiz, Çifte zaferle Erzurum'a dönüyorlar

Teniscilerimiz, Çifte zaferle Erzurum'a dönüyorlar

Bayburt’ta düzenlenen Lise Gençler Masa Tenisi Grup Birinciliğinde Reşit Karabacak Spor Lisesi erkek takımı şampiyon olurken, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kız takımı ise üçüncü olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum ekipleri, masa tenisinde çifte zaferle kente dönmemin gururunu yaşadı. 12-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Bayburt’ta düzenlenen 2023-2024 Okul Sporları Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Reşit Karabacak Spor Lisesi erkek takımı  şampiyon olurken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kız takımı ise üçüncü olarak adını Türkiye Şampiyonasına yazdırma başarısını gösterdi.

İki takımı birden Türkiye finallerine taşıdı

Antrenör Vedat Küçükoğlu idaresinde çalışmalarını sezon boyunca sıkı bir şekilde sürdüren  Reşit Karabacak Spor Lisesi erkek takımı ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi  kız takımı, başarısı ile alkış aldı.

Antrenör Küçükoğlu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Vehbi Çelebi, Ayşenur Şimşek ve Yusuf Ziya Morkoç’un da destekleriyle çifte zafere ima atmanın gururunu yaşadı.

Masa Tenisinde bir ilke imza atarak iki takımı da Türkiye finallerine götürmenin haklı sevincini yaşıyor. Hem Reşit Karabacak Spor Lisesinin  hem de Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin Türkiye Finallerine götürmenin haklı gururunu yaşayan genç antrenörü şimdiden çifte heyecan sardı.

Küçükoğlu "Böylesine güzel bir başarıdan dolayı öncelikle sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Ekip ruhu ile başardık

Erzurum GSİM Masa Tenisi Antrenörü Vedat Küçükoğlu, Bölge şampiyonasına  Erkeklerde 13 takım kızlarda ise 12 takımın katıldığını belirtti. Bu başarının bir ekip iş olduğunun altını çizen Küçükoğlu, “Beden Eğitimi Öğretmenimiz Vehbi Çelebi ve diğer çalıştırıcı arkadaşlarımız Ayşenur Şimşek ve Yusuf Ziya Morkoç  yönetiminde disiplinli bir çalışmanın sonunda çifte kupayı alarak çok mutlu olduk. Erzurum adına Masa Tenisi branşında bir ilke imza attık. 13-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Aydın’ın Didim ilçesinde yapılacak Türkiye Finallerinde ilimiz adına güzel bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşenur Şimşek ise 8 bölge de yapılan gruplardan ilk üç takımın gruplardan çıktığını ve Türkiye'nin en iyi 24 takım arasına girdiğini belirterek,  ekip olarak çok mutlu olduklarını söyledi.

Şimşek, "Erkek sporcularımız Çakır Duman, Taha Yasin Tikici, Taha Furkan Öztürk, Caner Serçe kadın sporcularımız  Hazal Polat, Seray Karabudak, Öznur Uzun ve Esmanur Polat'a teşekkkür ediyorum ve başarılarından ötürü kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.