1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Terim şampiyonluk maçını iftarda açıkladı!
Terim şampiyonluk maçını iftarda açıkladı!

Terim şampiyonluk maçını iftarda açıkladı!

Fatih Terim şampiyonluk maçını iftarda açıkladı! Fenerbahçelileri kızdırdı

A+A-

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GSİYAD) geleneksel iftarı gerçekleştirildi. İftara Sarı-Kırmızılılar'ın efsane isimlerinden Fatih Terim de katılırken, Terim'in Sarı-Kırmızılı yöneticilerle olan samimi tavırları dikkat çekti. Öte yandan tecrübeli futbol adamının Erden Timur ile arasında geçtiği iddia edilen bir diyalog gündem oldu. 

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GSİYAD) geleneksel iftarı Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. İftara Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray eski Teknik Direktörü Fatih Terim, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyeleri, dernek yönetim kurulu üyeleri ve camiadan isimler katıldı.

OKAN BURUK İLE HASRET GİDERDİ 

OKAN BURUK İLE HASRET GİDERDİ 

Sarı-Kırmızılılar'ın efsane isimlerinden Fatih Terim de iftarda yöneticilerle aynı masaya otururken, Terim'in, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la da samimi halleri dikkat çekti.

ÖZBEK VE TİMUR İLE DE GÖRÜŞTÜ

ÖZBEK VE TİMUR İLE DE GÖRÜŞTÜ

Tecrübeli futbol adamı eski öğrencisi Okan Buruk'la bir süre sohbet ederken, Başkan Dursun Özbek ve CEO Erden Timur ile de bir araya geldi.

SON MAÇA DAVET 

SON MAÇA DAVET 

İddiaya göre, Erden Timur, Fatih Terim'i Fenerbahçe ile oynanacak ligin son maçına davet ederken, "Şampiyonluk turu atılırken bize eşlik edin" teklifinde bulundu.

"ŞAMPİYONLUK O MAÇA KALMAZ"

"ŞAMPİYONLUK O MAÇA KALMAZ"

Terim ise Timur'u yapılan transferler sebebiyle tebrik ettiği öne sürülürken, NEF Park'ta oynanacak ligin son maçı olan Fenerbahçe derbisinde olma sözü verdi ve "Şampiyonluk o maça kalmaz" ifadelerini kulandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.