1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Terim'in avukatı konuştu
Terim'in avukatı konuştu

Terim'in avukatı konuştu

Fatih Terim'in avukatı konuştu: Kaşla göz arasında evrak imzalatıldı

A+A-

Erzurum Güncel- Fatih Terim'in avukatı ünlü teknik adamın bankayla görüşmeye oyuncuları yalnız bırakmamak için gittiği öne sürüldü. Ayrıca Terim'in adının iddianamede olmamasıyla ilgili de, "Çünkü onun şikayeti başka bir soruşturma numarası ile tefrik edildi. Hesabından çekilen bir para olduğu için zimmet olarak seyretme ihtimali var" denildi.

Sessizliğini koruyan Fatih Terim, cephesi ile ilgili ise yeni bir gelişme yaşandı.

Terim'in avukatı Tufan Karataş, gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı.

Avukat Karataş, Terim’in olay gün yüzüne çıkmasının ardından futbolcularla bankaya gitmesinin sebebini ünlü teknik direktörün güçlü bir profil olmasına bağladı.

Terim'in şikayeti nedeniyle davası ayrıldı

Karataş, “Baba gibi yanlarında istiyorlar. Güçlü bir profille gidelim. Tamamen destek. Yalnız bırakmamak adına gidiyor.” dedi.

Karataş, Terim'in adının olayın iddianamesinde geçmemesiyle ilgili de, "Çünkü onun şikayeti başka bir soruşturma numarası ile tefrik edildi. Hesabından çekilen bir para olduğu için zimmet olarak seyretme ihtimali var." ifadeleri kullanıldı.

"Finansal danışmanlık değil"

Erzan’ın 11 yıl Florya şubesinde tutulmasıyla müşterilerle ilişkisinin derinleşmesine sebebiyet verildiğini söyleyen avukat Karataş, Seçil Erzan’ın Fatih Terim’in “finansal danışmanı” olduğu yönündeki söylemleri de yalanladı. 

"Terim'in 3-3.5 milyon doları kayıp"

Karataş, “Bu finansal danışmanlık değil. Her şube müdürünün belli bir kalibrasyon üzerindeki müşteriye verdiği temel hizmet.” dedi.

Son olarak Erzan’ın gerçekten alıp sattığını ancak olmadı gereken 3-3.5 milyon dolar paranın ortada olmadığını söyleyen Karataş, söz konusu işlemler için “Kaşla göz arasında Terim’e evrak imzalatıldığını” ileri sürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.