1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teslim Bayrağını Çekmeyeceğiz
Teslim Bayrağını Çekmeyeceğiz

Teslim Bayrağını Çekmeyeceğiz

BB Erzurumspor’un Hocası Muzaffer Bilazer, “Dadaşın ruhunda teslim olmak yok. Teslim bayrağını çekmeyeceğiz. İstanbul da yeni bir hikaye çıkarabiliriz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- 4-2’lik İstanbul mağlubiyeti sonrası Mavi-beyazlı Camiada ağızları bıçak açmıyor. BB Erzurumspor’un Hocası Muzaffer Bilazer, “Dadaşın ruhunda teslim olmak yok. Teslim bayrağını çekmeyeceğiz. İstanbul da yeni bir hikaye çıkarabiliriz” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Play-Off yarı finalinin ilk ayağında 20 bini aşkın taraftarının önünde İstanbulspor’a 4-2 mağlup olan BB Erzurumspor’da ağızları bıçak açmıyor.

Dadaşların Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Erzurum’un ruhunda teslim olmak yok. Bizde İstanbul’a yeni bir hikaye yazmaya gideceğiz. İstanbul’da başka bir hikaye çıkarabiliriz. Evet Rakibimiz avantaj elde etti ama 4-2 altından kalkılamayacak bir skor değil. İnşallah biz, final maçını da katarak önümüzde iki müsabaka olduğunu düşünüyoruz. İki maçı alıp Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum, ama gerçekçi olmak da gerekir işimizi zora soktuk. Ama Dadaş zoru başarandır. Biz de bunu başaracağız” dedi.

Herkes kafasını yerden kaldırsın dedik

Mavi-beyazlıların teknik direktörü Muzaffer Bilazer, “Kolay değil, dolu tribünler önünde 4-2 mağlup olmuşsun, soyunma odasına gittik, herkesin kafası yerde. Biz herkes kafasını yerden kaldırsın. Bu maçın rövanşı da var, gidip orada zoru başaracağız. Biz de bu güç var, dedik” şeklinde konuştu.

Ayağa kalkma zamanı

Muhteşem taraftarın önünde galip gelerek İstanbul’a gitmeyi çok istediklerini ve bunu başaramadıkları için üzgün olduklarının altını çizen Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Şimdi ayağa kalkma zamanı. Vakit yok. Pazar günü zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Önümüzde ayağa kalkabileceğimiz bir mücadele olarak görüyoruz, rövanş maçını.  İnşallah rövanşı geçeceğiz ve adımızı finale yazdıracağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.