1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. TRT Gazze'yi Çabuk Unuttu, Ekran Muazzez Ersoy Şov İle Şenlendi
TRT Gazze'yi Çabuk Unuttu, Ekran Muazzez Ersoy Şov İle Şenlendi

TRT Gazze'yi Çabuk Unuttu, Ekran Muazzez Ersoy Şov İle Şenlendi

TRT yönetimi Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamalarını bile ertelemekten çekinmedi. TRT'ye göre çatışmalar sürerken kutlama olmazdı. Ama aynı TRT dün akşam Muazzez Ersoy Şov ile ekranları şenlendirmekten hiç çekinmedi!

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhuriyetin 100. yıl etkinliklerini erteleyen TRT'den Muazzez Ersoy şov!

İsrail-Filistin çatışmalarını gerekçe göstererek, Cumhuriyetin 100. yıl etkinliklerini erteleme kararı alan TRT'de 'vur patlasın çal oynasın' görüntüler tepki çekti. TRT Müzik'te Muazzez Ersoy'un şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Yurttaşların vergileriyle finanse edilen TRT’nin Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenecek etkinlikleri, “Gazze’deki insanlık dramı” nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

TRT’den yapılan açıklamada, “TRT, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenleyeceği ve tüm hazırlıkları biten eğlence odaklı konser ve gösterileri, Gazze’de yaşanan endişe verici insanlık dramı nedeniyle ileri bir tarihe erteledi” ifadesine yer verilmişti.

Ertelenen konser, gösteri ve diğer etkinliklerin gerçekleştirileceği tarihlerin daha sonra açıklanacağının belirtilmesi dikkat çekmişti. TRT’nin “Gazze’yi” gerekçe göstererek aldığı bu karar ise tepkilere yol açmıştı.

TRT MÜZİK GAZZE’Yİ ‘UNUTTU’

Savaşı bahane ederek Cumhuriyet etkinliklerini erteleyen TRT, bu akşam ise ‘vur patlasın çal oynasın’ görüntülerle gündeme geldi.

TRT Müzik'te Muazzez Ersoy'un şarkı söylediği anlar yayımlandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

muazzez.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.