1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Trump'ın oğlundan 'Nusret'li 4 Temmuz mesajı
Trump'ın oğlundan 'Nusret'li 4 Temmuz mesajı

Trump'ın oğlundan 'Nusret'li 4 Temmuz mesajı

ABD Başkanı Trump'ın oğlu Donald Trump Jr., ABD'de kutlanan 4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nü Instagram'dan Nusret'e atıfta bulunan bir görselle kutladı. Başkan Trump'ın yer aldığı görselde, Trump'ın herkese özgürlük serptiği ifade edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- ABD'de "4 Temmuz Bağımsızlık Günü", başta başkent Washington ve New York olmak üzere birçok kentte havai fişek gösterileri ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

En ilginç mesaj ise ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr.'dan geldi. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan bağımsızlık gününe dair bir mesaj paylaşan Donald Trump Jr., tercih ettiği görsel ile akıllara dünyaca ünlü Türk kasap Nusret'i getirdi.

ÖZGÜRLÜK DAĞITIYOR

Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle Salt Bae adıyla anılmaya başlayan ve bir internet fenomeni haline gelen Nusret'in, meşhur hareketlerinin Trump'a uyarlandığı görsel bir hayli dikkat çekti.

18-07/06/screenshot_2.png

Görselde Trump, Nusret gibi beyaz bir tişört giyiyor, gözlük takıyor ve tuz yerine ABD bayraklarından oluşan yıldızları serpiyor. Görselle birlikte paylaşılan mesajda ise Trump'ın bütün halklara ve herkese özgürlük serptiği ifade ediliyor.

18-07/06/nusret-gokce-saltbae-wcl.jpg
Nusret Gökçe

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.