1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tsubasa gibi!
Tsubasa gibi!

Tsubasa gibi!

Asist gol ne ararsan var. Tüm yollar Eren Tozlu’ya çıkıyor

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor’da bu sezon atılan 43 golde 13 oyuncunun asist ve gol katkısı bulunuyor. Eren Tozlu ise 13 gol 5 asistle başı çekti. Golcü oyuncu, tüm özellikleriyle Japon Çizgi Film Kahramanı Tsubasa’yı anımsattı.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da 2022-2023 sezonunda atılan 43 golde 13 oyuncunun  asist ve gol katkısı bulunuyor. Dadaşta, en skorer isim Eren Tozlu oldu. Bu sezon takımın gol yükünü çeken tecrübeli forvet,13 gol 5 gol asistlik performansıyla Erzurumspor’un attığı 43 golde aslan payına sahip oyuncu oldu.

Golcü bek!

Erzurumspor’da 5 asist yapan Eren Tozlu’nun ardından takımın en çok asist yapan ismi Orhan Ovacıklı oldu. Golcü sağbek attığı 2 golün yanı sıra 4 asistle takının en fazla asist yapan ikinci ismi oldu.

Olanare’nin gidişi Rosheuvel’e yaradı

Dadaş’ta Nijeryalı Samuel Olanare’nin takımını terk edip gitmesi, Hollandalı Mikhail Rosheuvel’e yaradı. Hollandalı oyuncu özellikle son haftalarda ürettiği goller ve asistlerle takımın önemli isimleri arasına adını yazdırırken, 5 gol iki asistlik bir kaktı sağladı. Samuel Olanare ise 4 gol 2 asistte kaldı.

13 oyuncu gol sevinci yaşadı

Erzurumspor’un bu sezon attığı 43 golde 13 oyuncunun katkısı oldu. Bir gollük katkı Keçiören’den Muharrem’in kendi kalesine atması sonucu geldi. Dadaş, Adana ve Malatya maçlarında ise hükmen 3-0 galip sayıldı. Eren Tozlu 13 golle başı çekerken, Mikhail Rosheuvel 5 gol attı. Olanere 4 gol kaydetti. Süleyman Koç, M. Furkan Özhan, Özgür Sert, Mustafa Yumlu ve  Orhan Ovacıklı 2’şer gollük katkı sağladı. Alican Özfesli, Martin Hasek, Mustafa Akbaş ile Estrela da 1’er kez gol sevinci yaşadılar.

Asistler 11 oyuncudan

Erzurumspor’da Eren Tozlu 5 asist yaptı. Orhan Ovacıklı’dan 4 asistlik katkı geldi.  Herolind Shala, 3 asistle en çok asist yapan üçüncü futbolcu oldu. Samuel Olanere, Özgür Sert, Mikhail Rosheuvel, Muhammed Furkan Özhan ve Mustafa Akbaş ise  2 asist yaptı. Sefa Akgün, Mustafa Yumlu ve Estrela ligi1 asitle tamamladılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.