1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Tuğçe Kazaz'dan Yunanistan yorumu! "Adalara girelim"
Tuğçe Kazaz'dan Yunanistan yorumu! "Adalara girelim"

Tuğçe Kazaz'dan Yunanistan yorumu! "Adalara girelim"

Eski manken Tuğçe Kazaz, dünyanın tümünde sınırların değiştiğini söyleyerek, sınırların tekrar çizilmesi ve gerekirse adalara girilmesi gerektiğini savundu. Kazaz'ın açıklamaları kısa sürede sosyal medya gündemine oturdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski manken Tuğçe Kazaz, TVNET'te katıldığı programda dış politikayla ilgili öneri ve tavsiyelerde bulundu. Açıklamalarıyla dikkat çeken Kazaz, sosyal medyada tartışma yarattı.

"DÜNYADA SINIRLAR TEKRAR ÇİZİLİYOR"

"Dünyada zaten şu an sınırların tekrar çizildiği bir dönemden geçiyoruz. Dünyanın tümünde sınırlar değişiyor. Ben sınırların tekrar çizilmesi gerektiğine inanıyorum. Türkiye'nin de gerekirse sınırlarını genişletip, hakim olduğu mazlum coğrafyalarda, onların etnik kökenlerine, topraklarına karışmadan huzur içinde yaşatması gerektiğine inanıyorum bir devlet olarak.

Türkiye'nin bugün, dünyanın üzerindeki hak noktasında bir güç olduğuna, bu yolda adım attığına inanıyorum. Türkiye'nin bütün sistemi buna göre hazırlandı.

"ADALARA GİRİLMELİ"

Gerekirse adalara girilmeli. Yunan Adaları bugün silahlandırdı. Adalar zaten Lozan Anlaşması'nın sonunda yazılmış olan bir maddeyle 'Türkiye'nin söz hakkı gizli tutulmalıdır' maddesiyle bize geldi. İngiltere de, Almanya da bize vermek istedi. Ama 'her nedense' İsmet İnönü adaları almaktan korktu."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum